Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jessica a Kitty

5. 8. 2006

ObrazekJessicu a Kitty k nám 17.4.2006 donesli jejich majitelé s tím, že si je z rodinných důvodů nemohou nechat. Obě jsou velmi přátelské, dobře sžité s lidmi, hravé a chytré a protože na sebe byly velmi zvyklé, chtěly jsme je do nového domova umístit spolu. A povedlo se. 5.8.2006 se odstěhovaly ke své nové rodině do Brna.


Jejich nová majitelka nám napsala:

SMS 5.8.2006:
Lucko, kočičky nemají problém se zabydlením. Všechno prohlíží. Jesicu fascinují andulky a už i malinko papaly.

SMS 6.8.2006:
Ahoj Lucko, holkám se u nás líbí, Kity spinká v domečku, máme jen jeden, ale nehádají se. Jesika obsadila sedačku. Už i vyskočila na klec za andulkama tak dostala výchovnou Mladou frontou (pozn. to se ptali, jakýma novinama, já jiné nemám).

SMS 15.8.2006:
Ahoj Lucko,
před chvilkou Kituška nedobrzdila na parketách a vletěla do hrníčků v nábytku, vydržely hrnky i Kity. Kituška se mi zdá více zkoumavá, jak jste říkala, má velice ráda ušní čistítka
(kam se hrabou drahé hračky ze zverimexu), jenomže velice rychle zjistila, kam je v koupelně vyhazujeme a vždy prolustruje v koupelně koš.
Jesica (v porovnání s Kituškou) naše tlusťoška se mi zdá více usedlejší a méně mazlivejší. Obě dokonale fungují jako uvítací a loučící výbor. To je fofr, když slyší klíč v zámku!!
Zdravíme Vaše další kočičky a přejeme všem, aby našly svůj kousek štěstí u hodných lidí.

12.2.2018
Zdraví (v plném zdraví) Jessica a Kitty, kočičky osvojené u vás v r. 2006.

Fotky z nového domova zde.

Video zde.

 

Náhledy fotografií ze složky Jesica a Kity v novém domově

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář