Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jim a Tom (nyní Čertík a Bertík) v novém domově

4. 9. 2008

ObrazekObrazek

Bíločerný Jim a zrzavobílý Tom byli nalezeni ve sklepě panelového činžáku. Oba jsou velice mazliví, milí, nebojácní, vhodní i k malým dětem. 4.9.2008 byli umístěni do Řešic do domku se zahrádkou. Z jejich nového domova máme tyto zprávy:

6.9.2008:
Dobrý den, kocourci jsou hodní, Tom se ani trochu nebojí psa, hned druhý den se očuchali, ti problém mít nebudou. Jerry se zatím bojí, ale snad se to zlepší časem. Jinak oba dva mají dobrý apetit. Příští týden Vám pošlu nějaké fotky.

10.9.2008:
Zdravíme všechny kočičí kámoše a kámošky do Hodonína. Máme se v novém domově dobře. Já Tom se teď jmenuji Bertík a Jerry se jmenuje nově Čertík. S naší novou kámoškou Astou - pejskem si už rozumíme. Čertík ještě občas prská, ale já Bertík už se nebojím a občas si už zkouším hrát s jejím ocáskem. Jenže ona ho má vysoko a tak musím hodně vyskočit a to ona se pak vždycky lekne. Čertík ten si troufá jenom když Asta dostane něco dobrého do misky, to překoná svůj strach a zjišťuje jestli náhodou nemá něco lepšího. Také jsme byli včera u veterináře na celkové prohlídce a na testech na kočičí leukémii. Já Bertík jsem měl vše v pořádku a za odměnu jsem dostal jednu včeličku do zadečku proti leukémii. Fuj !!! Bolelo to a tak jsem křičel co jsem mohl, nepomohlo ani ujišťování, že je to pro mé dobro. Čertík zatím vakcínu nedostal, protože musí počkat ještě na jeden testík. Jinak se zatím nudíme a tak přes den děláme neplechu. Skáčeme a honíme se. Nejraději však mlsně sedíme u oken zimní zahrady a koukáme ven na zahrádku, kterou nám páníčci ukázali a teď musí dávat pozor, když jdou ven, aby jsme se jim neprotáhli skulinkou ve dveřích. To závidíme Astě, že může volně pobíhat po zahrádce a my ne. Nejraději však máme, když si páníčci přijdou popíjet kafíčko, to se jim hned uvelebíme na klíně a spokojeně vrníme. A úplně nejraději máme malého kámoše Tomáše, ten když přijde ze školy, tak děláme neplechu všichni tři dohromady. Tak pěkné mňauky a posíláme pár foteček.

26.11.2008:
Dobrý den,
kocourci se mají dobře. Bertík má šílený apetit a už je z něj čtyřkilová koule , musíme před ním schovávat žrádlo, jinak by seděl u misky od rána do večera. Čertík ten jí jen když má hlad a tak je o kilo lehčí než Bertík.

9.2.2008:
Dobrý den,
tak Čertík a Bertík už mají týden po kastraci a jsou v pořádku. Tak teď už může přijít i to jaro. Zatím jenom mlsně za oknem pozorují krmítko pro ptáčky. To mají místo širokoúhlé televize. Zasílám fotky, jak nám pěkně vyrostli.

Fotografie z nového domova obou kocourků najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář