Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jonáš

5. 11. 2007

ObrazekMoureček Jonáš se jednoho dne objevil na sídlišti, kde úzkostlivě a hlasitě mňoukal. Nikdo si jej však nevšímal, jen neteř paní Tomalové ho šla hledat. Seděl pod balkóny a skoro vypadal, jakoby odtud někomu vypadl. Ale i přes umístěné cedulky o jeho nálezu se nikdo nepřihlásil. Jonáš je velký mazlík, vhodný i k malým dětem. 5.11.2007 byl umístěn do Brna k 3měsíční kočičce Chilli.

Jejich nové majitelé nám napsali:

6.11.2007:
Dobrý večer,
konečně jsem se dostala k internetu, abych Vám napsala nejnovější zprávy o našem (Vašem) Jonáškovi. Několik prvních kilometrů strávených v přepravce se Jonáškovi opravdu nelíbilo, ale posléze naznal, že všechny snahy jsou zbytečné a zbytek cesty do Brna podřimoval. Po příjezdu domů a prvotním prozkoumání svého nového teritoria ihned použil záchodek. Od samého začátku nám dělá opravdu radost. Vůbec se neprojevuje bázlivě, je mazlivý a čistotný. Už včera večer se sám ujal iniciativy seznámit se s Chilli. Ta na Jonáška nejprve reagovala s velkou nedůvěrou, ale překvapivě už po dvou hodinách se z nich stali nerozluční raubíři. Dokáží si spolu opravdu vyhrát. Jonášek narozdíl od Chilli dává přednost konzervám než granulkám (samozřejmě těm nejkvalitnějším).
Brzy Vás budu informovat znovu. Ještě jednou Vám za Jonáška děkujeme.

28.12.2007:
Dobrý den,
píši další zprávy o Chilli a Jonaškovi. Myslim, že jsou u nas velmi spokojení. Ven je sice pustíme až na jaře, ale nevypadají, že by jim to chybělo. Oba jsou výborní. Sledovat ty dva je 100x lepší, než se dívat na televizi. Oba jsou velcí mazlíci. Chilli i na to,jak je maličká, je velký lovec. Chytila svou první myšku, která se k nám zatoulala  při přestavbě podlahy. Jonáš (jako správný chlap) sledoval její výkon z povzdálí škrabadla :-D. Vánoce  s námi strávili v Olomouci a vubec jim nevadila změna bydliště. Hlavně, že měli plno rukou na mazlení a podstrojování dobrůtek.
Při odjezdu se naši loučili spíš s kočkama než se mnou :-)). Připojuji pár fotek (ve skutečnosti jsou mnohem hezčí ;-)).Jonáše určitě poznáte...prostě kocour.

Fotografie z Jonášova nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Chilli a Jonáš

(Markéta Kyslingerová, 9. 11. 2007 11:31)

Děkuji nové majitelce, že si vybrala od nás kočičiku Chilli ( naříkala dva dny před OÚ v naší obci, odložena holčičkou, které nedovolili rodiče mít zvířátko doma ) A také že Chilli dostala tak fešného kamaráda - Jonáše :-) Měla jsem štěstí, když jsem šla koupit kočičce odčervovací pastu na veterinu, kde jsem narazila na slečnu doktorku, která právě nějaká mourovatá stvoření sháněla. To se opravdu neděje často:-)