Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jonáš 03

17. 11. 2010

ObrazekBílomourek Jonáš byl nalezen v Bojanovicích, kde bezprizorně pobíhal po náměstí. Spal pod stromkem na náměstí, zaměstnankyně úřadu ho odháněly. Byl na kost vyhublý, zubožený. Nyní je z něj ohromně mazlivý, vděčný a milý kocourek, hotové zlatíčko. 17.11.2010 byl umístěn jako jedináček do domku se zahrádkou do Sudice.

Z jeho nového domova máme tyto zprávy:

19.11.2010:
Dobrý den, z Jonáše máme velikou radost, je to mazílek, moc miloučký. Zvyká si dobře. Už spí se synem v posteli . Děkujeme moc.

21.11.2010:
Dobrý den. Až teď koukám, s kým jsem vlastně měla tu čest. Vážně Vás obdivuji a smekám. Můžu říct, že u nás včera byl náš veterinář a velice chválil našeho Jonáška. Nevěřil, že je z útulku, že to není možné. Pro nás bylo nesmírně těžké si vybrat jen jednu kočičku. Jsou všechny moc krásné. Jonáš je moc mazlivý a k dětem je jak dělaný. Sledovala jsem ho tak dva týdny a když u Vás stále zůstával, tak jsem si říkala, že je nám souzený. No a po té návštěvě u Vás jsem si říkala, jak je člověk opravdu hloupý, že věří reklamám a kupuje takové krmení, kde není ani maso. Prosím Vás, pošlete mi seznam značek jak granulí, tak i konzerv pro kočky. Zkoušela jsem mu koupit Brit a ten mu moc nejede. Asi byl zvylký na něco jiného.

Naše odpověď:
Dobrý den,
děkujeme za pochvalu! Jsme rády, že je Jonáš v pořádku. Ono je to asi tím, že kočky s námi normálně bydlí v bytě. Takže nikdo nechce mít doma nemocné a třeba i zablešené kočky. Popravdě, i tak se nám kolikrát stane, že se kočička po přemístění "sesype". Prostě stresem z přemístění onemocní... Ale Jonáška jste trefili naprosto přesně. Někdy musíme zájemcům vybranou kočku rozmluvit, protože se k nim povahově vůbec nehodí, nebo je plašší k dětem... Prostě u Vás to klaplo na výbornou! A jsme rády.
Můžu říct, že jsme vyzkoušely mnoho druhů granulí. A začínaly taky whiskasem a to jsme si ještě myslely, jak mají to nejlepší! Našim kočkám nejvíc chutná Royal Canin Sensible 33. Ty prostě jedou všem bez rozdílu. Jen někteří z nich pěkně tloustnou. Kdybyste se rozhodli pro tyto granule, je dobré objednat veliké balení, vyjde daleko levněji, ale záruka, že budou chutnat, je tu stoprocentní. Ale pokud jste koupila Brit Care, to jsou taky moc dobré granule. Některé kočky dávají z počátku přednost měkké stravě a až věkem přecházejí na granule. Zde najdete,
čím a jak krmíme. Poslední dobou taky objednáváme Brit Care.
Mějte se hezky a děkujeme za Jonáška!

13.12.2010:
Dobrý den, Jonáš už si na nás opravdu zvykl. Hrozně rád si hraje se synem. Syn říká, že se rád mazlí a divočí. Zatím ven jsme ho ještě nepustili, ale on sám by šel rád. Chvíli nám trvalo,než jsme zjistili, co má rád na to jídlo. Dokonce měl i průjem, ale to hned přešlo. Teď je opravdu spokojený. Už jsme zase komletní rodina. Syn psal Ježíškovi i za Jonáška, že potřebuje nějakou hračku. Na děti je opravdu moc hodný, náš Martin ho pořád nosí a ještě ho neškrábl. Jsou super dvojka. Přejeme Veselé Vánoce Vám i Vašim kočkám.

Fotografie z nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář