Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kalum

7. 4. 2008

ObrazekKrásný huňatý bílomourek Kalum se potuloval v nemocniční zahradě už od malinkého koťátka, byl však hodně plachý. Postupně se nechal ochočit  a nyní se nechá hladit a v náručí pěkně vrní. Přesto je však stále ještě hodně ostražitý, a tak bude v novém domově potřebovat trpělivé zacházení. 7.4.2008 byl umístěn do Vacenovic do domku se zahrádkou. Jeho noví majitelé nám napsali:

7.4.2008:
Dobrý večer, trochu nám to trvalo, ale museli jsme ještě trochu upravit místnost na vypuštění Kaluma. Zatím je schovaný za skříňkou, ale je v pořádku. Snad se mu bude u nás líbit.

8.4.2008:
Dobrý večer, dnes manžel dvakrát pohladil Kaluma, ten jen potřetí trochu prskal. Potom jsme ho nechali zas v klidu.

8.5.2008:
Dobrý den, máme od vás Kaluma. Je v pořádku, ještě se bojí, ale chodí mezi nás, když neděláme prudké pohyby. Jídlo si taky vezme, má spadeno na umělého ptáčka, vždy ho shodí, to je jediná věc, co nenechá na místě. Rád se taky dívá z okna.

27.9.2008:
Dobrý večer. Tak Vám posílám fotečku Kaluma. Pořád se schovával, byl nesmělý a plachý. Až jednou sme šli s manželkou z procházky a malé kotě se rozhodlo, že si nás adoptuje. Tak se u nás usídlilo a Kalumek se začal chovat jako kočičí gentleman. Kamošku si hlídá, žerou z jedné misky, i když mají každý svůj záchodek, tak svorně chodí na jeden. Každý má svůj pelíšek, ale rozhodli se, že adoptují minigarsonku, no prostě manželce zabavili košíček na kolíčky na prádlo. Tak jim tam alespoň dala molitan, ať jim netáhne na zadky. A zabavili synovu teplákovou bundu, kterou odmítají vydat. Takto syn vyfotil tyto naše dva kamarády po večerním řádění. Takový "bordel" nám dělají imrvére, ale stejně se na ně nedovedeme zlobit. Tak Vám tu fotečku posíláme. Z Kaluma už je Pan kocour, krmíme ho jenom značkovým žrádlem, tak zpevněl, přibral a je mlsný - potvora.

Fotografie z Kalumova nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Kalum

(Karin, 30. 9. 2008 9:51)

To jsou aspoň hezké zprávy z nového domova :-) Novým majitelům velký dík za trpělivost s plachým kocourkem a toleranci ke kočičím skopičinám.

Kalum

(Kučerík, 12. 3. 2008 20:16)

Dobrý den, jsem z Vacenovic a moc rád bych si od Vás osvojil tohoto kocourka.Bydlíme v rodinném domku.Můj mail je kucerik.tomas@atlas.cz