Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kara (nyní Cecilka)

23. 2. 2008

ObrazekBílozrzavá Kara se narodila kočce v Radějově, kterou krmí pečovatelky dojíždějící tam za starším párem. Kočku jsme po kastraci vrátily, pro Karu hledáme nový domov. Je stále ještě trochu bojácná a důvěru k lidem teprve získává, ale když už se jednou nechá chytit, ihned vrní a nastavuje kožíšek k mazlení. 23.2.2008 - Kara byla umístěna do Havířova ke kocourkovi Oskarovi.

Její noví majitelé nám napsali:

24.2.2008:
Cecilka už papá i pije. Už je i více s náma než někde schovaná. Mám takovou radost, že jsem vám to musela napsat. Zrovna teď je zas na průzkumu.

26.2.2008:
Tak Cecilka už je naše holka!Už naprosto zdomácněla a s Oskárkem jsou na tom den ode dne lépe. Právě spinká vedle mě na gauči. Až budu mít nějakou hezkou fotku, hned ji pošlu. Mějte se krásně a děkujeme za ten poklad.

9.3.2008:
Dobrý den,
tak že píšeme, jak se u nás Cecilka má, no zvykla si rychle na to jak byla plachá. Do našeho Oskarka se zamilovala, když zrovna Cecilka nespinká, tak je furt Oskarkovi v patách, hlad má taky, když papá on a z jeho misky jí chutná daleko víc než ze své.
Přes den spinká a večer dělá rošambo, hraje si s myškama, když zrovna Oskarek nemá náladu, jinak ho taky pěkně prohání a on jí.
Určitě budou za nějaký čas ti nejlepší kamarádi. Jinak večer se najraději mazlinká to příjde i sama a je to prostě mazlík. S pejskem se ještě nekamarádí, když je u nás na návštěvě, ale pevně věříme, že to bude taky dobré. Jinak je moc šikovná, chodí pěkně na záchodek a drápky už taky ví, kde si brousit, tak že nám dělá jen radost. Posíláme fotky, ale kvalita není nic moc, pokazil se nám foťák, tak jsem fotili, alespoň mobilem.
Moc Vám za ní děkujeme (jinak na kastraci jde tento měsíc).

Fotografie z Cecilčina nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář