Jdi na obsah Jdi na menu
 


Karolínka(03)

8. 5. 2011

karolinka03-05.jpgPro černou Karolínku jsme jely do Prušánek, kde se jako malé dvouměsíční kotě se sestřičkou potulovala kolem školy, odkud ji děti donesly domů. Jejich maminka nám pak zavolala, že si s ní neví rady, protože z ní průjem doslova tekl. Pro druhé kotě našli sami nový domov. Karolínka našla nový domov na Výstavě pro kočku 8.5.2011, kde byla umístěna do Prahy.

Z jejího nového domova máme tyto zprávy:

9.5.2011:
Dobrý den,
doufám, že jste včera v pořádku dojeli domů, a to s minimem kočičích svěřenců!
Jak jsem slíbila, podávám první zprávu o Karolínce. Včera byla trošku vyjukaná, ale v průběhu odpoledne už s námi komunikovala, vylézala z pelíšku pro pohlazení a pomalu zjišťuje, že je v bezpečí. Přes noc (v klidu) začala prozkoumávat další místnost a zjistila, že pod peřinou je to „pelíšek“ teploučký a pohodlný. Nicméně nemá nikde stání, protože musí neustále objevovat dosud neobjevené. Když jí někde něco zaskočí, tak si zamňouká, čímž jí někdo přispěchá na pomoc a ona může v klidu objevovat s bodyguardem v zádech.
Granulky Royal Canin 36 jí zatím nejedou, což znamená, že už nejedla víc než 24h. Před chvilkou jsem jí nasypala Purinu a počkám až to objeví. Pokud by jí nezaujalo ani to, tak zkusíme masíčko, aby zbaštila  alespoň něco. Ještě Vás poprosím o zprávu co dáváte do kočičích WC. Koupila jsem hrudkovací BioKat od firm Gimpet a prozatím připadají květináče Karolínce zajímavější. Před chvíli jsem je všechny oblepila, takže snad se časem povede.Ještě jednou děkujeme za nového člena rodiny.

Videa, kde je Karolínka:


Video z depozita Nadi Tomalové - 22.4.2011


Video z depozita Nadi Tomalové - 21.4.2011


Depozitum Nadi Tomalové - 24.3.2011


Depozitum Nadi Tomalové - 24.3.2011

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

osvojení

(Eva Lukešová, 19. 2. 2011 13:03)

Dobrý den, už jsem tu jednou psala,že se chci zeptat zda je možné si domluvit schůzku,abych se mohla podívat na kočky jedná se o karolínku a Kulíška. Mám už doma jednu kočičku od paní Bulové - Kyjovské tlapky a chtěla bych jí pořídit kamaráda.Tak se chci zeptat zda jsou volné.Ale vzala bych si asi jen jednu.