Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kašpárek (nyní Toník)

10. 1. 2012

kasparek01.jpgBílomourka Kašpárka a jeho tři sourozence Adélku, Dorotku a Barta našel 5.11.2011 v lese pán, který tam venčil psa. Jejich majitele známe již z dřívějška, kdy jsme jim nabízely zadarmo kastrace jejich 4 koček, ale ozvali se nám až asi za dva měsíce, když jedna z jejich koček porodila 4 koťata. Ty jsme přijmout odmítly. Nyní jsme se jim kvůli kastracím ozvaly znovu a paní řekla, že manžel koťata odvezl do útulku do ZOO. Vše jsme si daly dohromady právě v momentě, kdy volal pán, že našel v lese u ZOO čtyři koťata. Jejich majitel je sice vezl do ZOO, ale když zjistil, že tam mají zavřeno, nechal je v blízkém lese. Kašpárek byl 10.1.2012 umístěn do Rohatce do domku se zahrádkou ke dvoum kocourům a přejmenován na Toníka.
Fotky Kašpárka z doby pobytu u nás najdete zde.

Fotografie z nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz a od ledna/2015 zde.

 

Z jeho nového domova máme tyto zprávy:

 

12.1.2012
Dobrý den, posílám pár prvních fotek našeho Kašpárka, už se aklimatizoval a ukazuje se jako pěkně živý raubíř - ne že by nám to vadilo, naopak, je to temperamentní , ale na druhou stranu chytrý a omazlený kocour, líbí se nám i to , že je jiný než kočky co máme nebo jsme kdy měli , zdá se mi typem a stavbou těla a kostry docela dost šmrnclý do afroasijského typu koček, kdoví kde jsou jeho kořeny /odkud a od koho pochází jsem už taky zjistil- některým lidem se nedá říct jinak než hovada/.
Zdravím a někdy zase něco pošlu.

20.1.2012
Dobrý den, posílám zase pár fotek našeho nového kocoura, má se dobře, vypadá spokojeně, je to milý a docela hodný kluk, i když pokud jde o kapsičku Felix, dokáže odehnat od misky i našeho starého perského kocoura Honzu, kterého se bojí i náš šedesátikilový novofundlanďan, takže i jakýsi respekt má. S naším dalším kocourem Bobšem už si začínají hrát, takže je v pohodě.
Přeji hezký den a někdy zase něco pošlu.

29.2.2012
Dobrý den, posílám zase pár fotek našeho nového kocoura, má se nadmíru dobře, roste jak z vody a má už i kamaráda od ktrého se nehne a učí se lumpárny...

17.2.2015
Dobrý večer, posílám vám fotku našeho kocourka Kašpárka od vás z útulku, máme ho z ledna  2012. Dalo by se říct, že se mají rádi jako pejsek a kočička. Je vykastrovaný a i když může chodit ven, omezuje to uplně na minimum.
Eva

 

Videa, na kterých je Kašpárek:

bez-nazvu.jpg
Video ze dne 6.11.2011

video.jpg
Video ze dne 10.11.2011

video-19.11.2011.jpg
Video ze dne 19.11.2011

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář