Jdi na obsah Jdi na menu
 


Káťa, Klinger a Maeve

9. 10. 2020

ObrazekČernobílá Káťa je jedna z pěti koček, které jsme v červnu 2008 odebraly po zemřelé paní. 20.7.2008 byla umístěna jako jedináček do Hodonína do bytu.

klinger08.jpgČerného Klingera a jeho dva brášky Johánka a Hokiho přivedla v červenci 2010 na zahradu jedné paní v Mutěnicích jejich matka. Zatímco Káťa čekala na nový domov jen měsíc, Klinger si u nás pobyl rok a 5 měsíců. 27.12.2011 byl umístěn ke Kátě.

Děkujeme MUDr. Daně Vitouškové, která Klingera podporovala adopcí na dálku.

8.jpgKočka, kastrovaná, nar. 10/2020
Umístění:
depozitum Hrušky
4.6.2020 - Dnes nám oznamovatelka přivezla kočku nalezenou v polích v Lanžhotě. Kočka byla velmi vyhladovělá, zasvrabená, při kastraci zjištěno, že už i březí. Je umístěna do karantény a odpočívá. 23.9.2020 - Maeve může do nového domova! Je to kočička s mramorovanou kresbou, velmi hodná, příjemná, mazlivá, dobře snáší kočky (pečovala u nás i o koťátka). Hledá domov u kočičí kamarádky, ale pokud by mohla chodit ven, může být i jedináček. Je zvyklá na psa. 9.10.2020 - Maeve odjela za Klingerem, kterému umřela kamarádka Káťa, do Hodonína, do bytu.

Další fotky zde.

Maeve byla adoptována na dálku - krmivo jí hradili Katka, Barbora a kocour Max. Děkujeme!

Video, kde je Klinger:

Další video na youtube.

Její noví majitelé nám napsali:

20.7.2008
Katynka se u nás pomalu zabydluje. Když jsme jí otevřeli přepravku, tak okamžitě vyběhla a schovala se za botník. Sice se jí zatím moc nechce ven, ale už se nechá hladit, když tam za ní přijdeme, a vypadá přitom moc spokojeně. Vzala si i pár granulí.

21.7.2008
Dobrý večer, Káťa se ještě bojí, nejradši je v pelíšku. Když k ní přijdeme, tak se nechá hladit a je přítulná. Moc toho nesnědla, vyhýbá se i misce s vodou...

21.10.2008
Dobrý večer,
mám pro Vás nové zprávy o Katynce. Kočička se má moc dobře. Ráda jí, úplně nejradši má masové kapsičky - co je u nás, tak přibrala už asi kilo. Je přítulná a v poslední době taky hravá, má svoje oblíbené hračky, se kterými řádí jako malé kotě. Ráda spí na křesle u televize, takže jsme jí ho přenechali. Nejsou s ní žádné problémy - vzorně používá kočičí záchod a je moc hodná. Posílám i pár aktuálních foteček.

27.12.2011
Dobrý večer,
posílám pár vánočních fotek naší Káti. Má se moc dobře a je spokojená. Dnes jí přibyl do bytu kamarád Klinger - zatím proběhlo jedno jejich setkání zakončené Kátiným syčením. Pak odběhla trucovat do ložnice a Klinger se ubytoval v boudičce v pokojíku. Hladit se nechá, chce se i přitulit. Zítra napíšu, jak probíhá další seznamování kočičáků.

28.12.2011
Zdravím Vás, Lucie,
posílám nové zprávy o Klingerovi a Kátě. Noc proběhla celkem v klidu, všichni jsme byli ve střehu, Káťa pořád hlídala na prahu ložnice, jestli někdo nejde. Zatím jsme jí dali jídlo a WC tak, aby nemusela do pokojíku, kde je Klinger, protože se tam bála jít. Klinger - Brouček byl během noci na průzkumu v kuchyni. Je to zlatíčko, vůbec nemňoukal, při hlazení spokojeně předl. Během dne, když Káťa spala, jsem byla s ním - chtěl se chovat v náručí a hladit na bříšku. Líbí se mu taky na šplhadle. Teď se pustil do jídla, už mu konečně vyhládlo. Zatím to vypadá, že větší strach má Káťa z něho, utíká před ním. Doufám, že se to brzy srovná.
Ještě jednou moc děkujeme za úžasného kocourka!
Mějte se krásně.

4.1.2012
Dobrý večer, Lucie,
přeju úspěšný nový rok. Hlásím se s novými zprávami z Klingerova domova. Po týdnu se už u nás úplně zabydlel. Zažili jsme teď pár hlučných nocí, kdy Klinger prozkoumával byt, šplhal po nábytku, hrál si a všechno hlasitě komentoval. Celkově vypadá spokojeně, pěkně jí a je čistotný. Káťa si zatím zachovává odstup. Nechá ho přiblížit asi na půl metru, pak už syčí a vrčí. Klinger podnikl spoustu pokusů o spřátelení, ale Káťa ještě nechce a brání si svoje území. Naštěstí ho jenom zastrašuje, na seknutí nedošlo, maximálně výhružně zvedá packu, když se Klinger do ní snaží šťouchnout hlavičkou. Pozitivní je, že Káťa už není tak vystresovaná jako první dny. Věřím, že příště budu mít ještě lepší zprávy.

23.10.2018
Klinger zdraví a hlásí, že testuje nové poličky na skákání, které se pro něj a Káťu dnes montují  :-)

kli3.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 


8.10.2020
Dobrý den,
musím se podělit o smutnou zprávu.
Po 12 společných letech jsme museli nechat odejít do kočičího nebe kvůli nádoru na játrech vaši bývalou svěřenkyni Káťu (u nás Mici). Byla moc hodná, chytrá, mazlivá kočička a věrná společnice při všech činnostech v domácnosti až do posledních chvil. Je nám to všem líto...
Máme od vás ještě kocoura Klingera, kterému je samotnému smutno, proto bych chtěla poprosit o radu, jestli by se u vás našla nějaká mírná, přátelská kočka, aby měl zase kamarádku (nebo kamaráda). Klinger má už 11 let, ale je pořád akční, rád si hraje a běhá jako kotě, proto by mu nevadila mladší kočka. Máme k dispozici zasíťovaný balkon, takže by mohla aspoň částečně ven. Děkuji za odpověď.
S pozdravem a přáním pěkného dne
Jarmila

Další zprávy po příjezdu Maeve:

mensi.jpg11.10.2020
Dobrý den,
zdravíme s Maeve všechny z Koček SOS, hlavně Petru! :-)
Maeve se zabydlela opravdu rychle a zrovna mi spokojeně přede po večeři na klíně. Včera se už po půl hodině hlasitě dožadovala otevření dveří, aby si mohla prozkoumat nové území. S Klingerem se potkali, v klidu bez syčení očichali a každý šel jinam. Najedla se a zabrala si místo v ložnici na posteli, aby bylo jasné, že pelíšek nepotřebuje. Klinger na ni zavrčí jenom ve chvíli, kdy si k němu chce lehnout. Posílám pár fotek.
Děkujeme za ni a přejeme hezký večer.
Jarmila

Fotografie z Kátina nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz.

Další fotky od příjezdu Maeve zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář