Jdi na obsah Jdi na menu
 


Klif

5. 2. 2008

ObrazekKlifa nám nahlásila paní z Hodonína s tím, že se kocourek potuluje opuštěný u obchodního domu Marina, a tak jsme jej vzaly k nám. Klif je moc hodný kocourek, velmi mazlivý a vděčný. 5.2.2008 byl umístěn do Brumovic do domku se zahrádkou. Klifova nová majitelka nám napsala:

7.2.2008:
Klif už se u nás docela zabydlel, i když první večer a noc v novém domově byl trochu nervozní. Měl tolik práce, aby se seznámil s novým prostředím! Všechno prolezl a očichal. První noc toho nenaspal moc ani on ani já. Ale dneska už to bylo v pořádku a chrupkal až do rána, kdy jsem musela do práce. Kočičí záchůdek má v obou patrech domu a oba dva spolehlivě našel. Je to mazílek a je hodně aktivní, pořád běhá. Taky se mu moc líbí vysedávat u akvária, dokáže tam sedět a pozorovat hodně dlouho. Myslím, že už je tady doma. Posílám i pár fotek, které jsme udělali, není jich moc, protože Klif chvilku neposedí, takže ty ostatní byly rozmazané.

2.3.2008:
Zdravím Vás,
za pár dní to bude měsíc, co jsme si přivezla Klifa, ale zdá se mi, jako by tady byl už nejmíň celý rok. Máme ho všichni moc rádi, i když je hodně neposedný a pořád by někde lítal. Už má svoje místečka a pelíšky po celém domě a taky už ví kam smí a kam ne. Je chytrý a když chce tak je to i mazel.
Minulý týden jsme byli na přeočkování, proběhlo to vcelku dobře, ale večer a druhý den s ním nebyla vůbec řeč, celý den prospal a další den vůbec nezlobil, až jsem se divila, jestli mu nedal veterinář nějakou injekci proti zlobení. Ale za tři dny se to vrátilo do normálu a hračky jsou zase roztahané po celém domě. Taky se chystáme na první procházku venku, ale možná až bude trochu lepší počasí, aby nebyl jako čuně, protože je mokro a my máme zoranou zahradu. Mám trochu strach, aby se neztratil, protože je zvědavý až běda. Snad to dobře dopadne.
Taky posílám další fotky, je jich víc než minule, bylo na to taky víc času.

Fotografie z nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

PmMfhEYuWKmRihf

(eiuppz@iwhtiw.com, 3. 4. 2010 22:59)

qly5Z0 <a href="http://lyquqobigavk.com/">lyquqobigavk</a>, [url=http://pnchvamcheql.com/]pnchvamcheql[/url], [link=http://oyzqjurebneq.com/]oyzqjurebneq[/link], http://qrpvhgzfjqkt.com/

krasavec

(Ája, 9. 2. 2008 12:09)

Klif je opravdu moc krásný kocourek, vždycky jsem se kochala pohledem na něj. Přeji hodně hezkáých společných chvilek.