Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kora(02) nyní Karinka

28. 4. 2013

kora02-02.jpgKočka, kastrovaná, nar. 9/2011

Želvovinovou Koru jsme přijaly v březnu 2012 poté, co ji našla zuboženou a hladovou paní v Uherském Hradišti. Kora se tam prý takto potulovala asi 14 dní. Je moc milá, nekonfliktní, mazlivá, přátelská k lidem i k ostatním zvířatům.  28.4.2013 byla Kora umístěna do bytu ke kočičce do Brna.

Fotky Kory z jejího pobytu u nás a z nového domova najdete zde.

Děkujeme Mgr. Věrě Sukopové a kočičce Kitty, že Koru po dobu jejího pobytu u nás  podporovali.

Zprávy z nového domova:

5.5.2013
Dobrý den,
zasílám fotky Kory - dnes již Karinky.  Karinka si rychle zvykla a okamžitě se v novém prostředí chovala jako by tam bydlela odjakživa. S Žofinkou se pomalu a nesměle sbližují. Žofka si právo nyní první kočky statečně hájí. Syčením a vrčením dává najevo,kdo je pánem domu. Karinka ji naprosto respektuje, ale velmi si užívá přítomnost lidí . Je upovídaná ,nesmírně zvědavá a chodí se stále mazlit. Spí samozřejmě  posteli. Vše je na dobré cestě a nakonec z obou kočiček budou kamarádky, chce to ještě trochu času. Děkujeme za Karinku a přejeme všem vašim kočičkám,aby také co nejdříve našli svůj domov s hodnými lidmi. Ivana

3.6.2013
Dobrý den paní Tomalová ,
posílám nové fotky Karinky z domova. O víkendu jsem byla u rodičů a snažila jsem se udělat pár fotek.  Karinka se má skvěle, dokonce přibrala a je to velmi živá kočička . Ráda si hraje, s Žofinkou se už skamarádila a je hrozně zvědavá. Můj tatínek říká ,že  Karinka je ,,perfektní kočička".Není  sice bílomourinka ,jak si maminka přála ,ale jinak je celá Vendulka, o kterou přišla. Svoji úžasnou povahou pomáhá mamce překonat bolest po dlouholetém členu rodiny. Dokonce má úplně stejná oblíbená místa a chodí odpočívat přesně tam ,kde bývala Venda. Karinka má evidentně ráda společnost lidí. Před nikým neutíká, každého přivítá, přiběhne za ním a mazlí se. Jsme všichni rádí , že jsme si vzali právě ji.
S pozdravem Ivana


5.11.2013
Posílám opět pár fotek Karinky ( Kori ). Karinka je úžasný mazel a nesmírně energická kočička, stále by si chtěla hrát, nechybí při žádné činnosti, vše musí probíhat pod její kontrolou. Vyfotit ji v klidu, je skoro nadlidský výkon, ale při mé poslední návštěvě u rodičů si nakonec dala říct a na chvíli zapózovala na kuchyňské lince. Je z ní nádherná kočičí dáma, trošku zmohutněla a přibrala ,ale opravdu do krásy. Vždy, když k rodičům přijedu, jezdím pravidelně každý týden, vítá mě, mazlí se a při odchodu se chodí rozloučit. Tak nevím, kdo si vlastně tehdy koho u Vás vybral – jestli Karinka nás, nebo mi ji. A ještě jedna důležitá zpráva – Karinka má nového kamaráda - nalezeného kocourka ( asi 5-6 měsíců ). Seznámení proběhlo úplně hladce bez prskání a syčení. Nejstarší Žofinka, která má ráda svůj klid si s Karinkou příliš nepohraje, a tak bude mít Karinka parťáka.

31.12.2013
Dobrý den,
zasílám nové foto Karinky ( dříve Kora ) a jejího nového kamaráda nalezeného kocourka Matýska. Matýsek je živé stříbro a Karinka  nezůstává pozadu ,oba spolu lumpačí. Dokonce i starší a pohodlnější kočička  Žofinka se nechala vyprovokovat ke hře. Všichni tři se mají velmi rádi a krásně se doplňují - je z nich skvělá kočičí parta.
Do nového roku přeji všem ve  sdružení hodně zdraví, štěstí, pevné nervy a  co nejméně kočičích marodů a nalezenců. Kočičím svěřencům přeji též hodně zdraví a skvělé nové domovy.
Ivana 

1.3.2015
Předávám pozdrav od Karinky ( dříve Kora ). Po dlouhé nemoci je opět v pořádku. Stále však zůstává na gastro dietě. Fotka.

karinka.jpg22.5.2017
Dobrý den,
v květnu před čtyrmi roky jsem navštívila s maminkou  depozitum paní Tomalové, aby si maminka vybrala kočičku. A tak jsme si přivezli  Karinku ( dříve Kora ), malého kominíčka, jak ji něžně nazval můj tatínek.
Karinka je temperamentí a velmi chytrá kočička. I když je z celé kočičí smečky  nejmenší, je  její vůdce. Posílám foto s Karinkou a její  kamarády, kočičku Žofinku a kocourka Matýska  ( oba nalezenci ).
Zdraví Ivana z Brna

Další fotky najdete zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

pěkné zprávy

(Daniela, 2. 1. 2014 7:47)

a milí kočičí zlatouškové.Přeji všem ať se mají stále tak rádi a mají se jen a jen dobře v péči a lásce jejich dvounožců.
Pozdrva z Milotic od svých šesti kočičích láseček(o sedmou Amálku jsme bohužel přišli,čekám,volám,ale nevrací se domů........) posílá Daniela

gratuluji

(Daniela, 7. 11. 2013 8:24)

je to moc pěkná kočičí dáma,přeji hodně štěstíčka a zdravíčka Vám, a všem u Vás doma i za svých sedm kočičích mazlíčků.
Pěkný pozdrav do Brna posílá Daniela