Jdi na obsah Jdi na menu
 


Koudy

29. 3. 2008

ObrazekMoureček Koudy byl počátkem února 2008 nalezen na hodonínském sídlišti. Je to moc hodný, mazlivý a společenský kocourek, u všeho musí být. Když zrovna neasistuje u dění v domácnosti, vymýšlí, kde by si s čím pohrál. 29.3.2008 byl umístěn do Kolína. Jeho noví majitelé nám napsali:

29.3.2008:
Tak jsme dojeli do Kolína. Cesta byla v pořádku. První co doma Koudy udělal, bylo, že se vrhl na misku se suchým a vodou. Při prohlížení bytu nepřetržitě vrní, mazlí se jak blázen a dokonce vlezl i na sporák, stěnu, stůl a vyzkoušel i pelíšek. WC jen oňufal. Miska s tou voňavou kytkou mu strašně voní. Vypadá moc spokojeně.:)

6.4.2008:
Dobrý den,
omlouváme se, že píšeme později, ale bohužel sme nestíhali, protože náš miláček Koudy nám zabíral veškerý volný čas :-) Za celý týden se toho událo hodně. Z počátku velice zlobil, ale ze dne na den, dělal obrovské pokroky. Teď je z něj víceméně vychovaný a přítulný kocourek, který bez svého plyšového pelíšku a hraček nedá ránu. Zamiloval se do háčkované myšky plněné vonnou kytkou, víčka od petky a pinpongového míčku. Maximálně je spokojený, když může ležet mezi námi a nechá se mazlit...to pak vrní jak blázen :-) Co se týká jeho zdraví, tak poslední dva dny, nám příjde, že je nemocný. Docela často kýchá a začalo mu slzet i očičko. Ostatní nám říkají, že to nic není, ale pro jistotu s ním půjdeme zítra k veterináři. Budem doufat, že mají ostatní pravdu a nic vážného mu nebude. Až budeme vědět něco bližího, tak se ihned ozveme. Co se týče fotek, tak ty bohužel dodáme až příští týden, protože nemáme momentálně foťák.

17.4.2008:
Tak konečně posíláme pár fotek té chlupaté potvůrky.;-)

22.2.2009:
Dobrý den,
je to pěkná řádka týdnů, co jsme vám nenapsali a tak je nejvyšší čas to napravit. Koudík se má naprosto skvěle. Když si vybavíme s přítelem ty první chvilky, jak strašně zlobil a jak jsme přemýšleli, že to nezvládnem a budeme ho muset vrátit, tak nemůžeme ani uvěřit, že už ho máme rok u sebe :-) Koudík je už naštěstí poslušný, hodný, klidný a stále neskutečně mazlivý :-) Taky je moc zvědavý...buď leze do igelitek a batohů co položíte na zem nebo každý den musí být na okně, aby mu nic neuteklo...a proto tam kolikrát raději už rovnou spí...co kdyby tam náhodou projelo auto a nebo z okna přiletěla moucha :-) ...ty on má neskutečně rád (vždycky málem zdemoluje celý byt...musí tu potvůrku prostě dostat...zatím měl dost úspěchů...a jak mu chutnali :-D ). Naučil se i jiné věci...např.každé ráno nás probouzí přešlapáváním buď na zádech nebo na břiše, mňouká, vrní a šimrá fouskama, jak nám oňufává obličeje :-) a když se nám nechce tak ve tři vstvávat (to je jeho hodinka), tak si hraje jak divý s pinpongovým míčkem nebo začne skotačit na škrabadle a to nás dokonale probere :-) Večer je ale milejší.. ukládá nás do postele a dávám nám dobrou noc pusinkou, vrněním a téměř než usneme, leží u nás :-). Jinak jeho zdravíčko je už v naprostém pořádku... přibral (váží mírně přes 4 kg), zmohutněl a zkrásněl...posuďte sama z nejnovějších fotek.:-)

10.5.2010:
Dobrý den,
více jak po roce se znovu hlásíme a podáváme žhavé novinky od našeho "svěřence" z Kolína.:-) V naší rodince se po celou dobu krom nového příbytku nic zvláštního nepřihodilo, a tak náš vzkaz bude poměrně strohý. Z fotek, které přikládáme uvidíte, jak rychle se Koudík zabydlel.:-) Zdraví a čiperný jako rybička nevynechá každodenní špehování sousedů, co prochází kolem našich dveří a oken (kam se na něj hrabe hlídací pes):-), ranní a večerní rituál na škrabadle (viz.foto) či pečlivé omývání svých chlupatých plyšových kamarádů.:-) Je také výborný pomocník v podobě deratizátora!!! :-D Žádný hmyz u nás nemá šanci, protože hbitý Koudík vše účinně zbaští :-D A jde to na něm vidět...přibírá jako čuník a to ho přitom nepřekrmujeme...ale ono mít z 24hodin tak necelé 4 hodinky pohybu, se na tělíčku trochu projeví.;-) Mějte se krásně a přejeme hodně štěstí.

25.3.2012:
Dobrý večer,
za pár dní to budou už 4roky, co jsme si od Vás pořídili kocourka Koudyho...tenkrát malé půlroční kotě, které bylo hubeňoučké, dost zlobivé a neuvěřitelně mazlivé. Teď z něj máme dospělého kocoura, který dávno neváží něco do 1,5kg, je velmi vychovaný a stále neskutečně mazlivý a společenský. Přiložené fotky nemají již další komentář. Sami poznáte, jak se u nás po ty báječné roky má. Stále jsme velmi vděční, že před pár lety se jiná "adoptivní" rodinka za včas neozvala a my je předběhli :-) Přejeme mnoho úspěchů a ať máte více a více spokojených "rodičů" jako jsme my a ať všechny kočičky najdou svého páníčka :-). Přejí Monča, Kuba a Koudy

Fotografie z nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář