Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kristýnka 04 a Ted 03

12. 9. 2012

 

img_8783.jpg img_8784.jpg

Ohledně Kristýnky a Teda nás kontaktovala paní z Bojanovic, že k ní přišel pán a řekl jí, že má na dvoře kočku a koťata a že je tam nechce, ať si je vezme, jinak je zabije. Koťata jsme odchytly do odchytových klecí, protože jsou plachá, a jejich matku jsme přijaly hned následující den. Koťata jsou plachá, takže jsme pro ně hledaly nový domov někde na statku. Dvě z nich - Kristýnka a Ted - byla umístěna 12.9.2012 do zahrady u domu v Hodoníně v Rybářích.

Bohužel, z nového domova Kristýnky a Teda jsme nedostávali žádné zprávy. Po nějakém čase jsme se dozvěděli od naší známé, která bydlí v sousedním domě, že majitelé Kristýnky a Teda se odstěhovali a kočky nechali u domu. Rezavý kocourek Ted zmizel a zůstala pouze Kristýna.

Paní Denisa plachou Kristýnu krmila a protože měla dost trpělivosti, nespěchala na ni, Kristýnka přestala být plachá a časem se stala členem její rodiny.
 

23.11.2015
Dnes jsme dostali z nového domova pěkné fotky spokojené Kristýnky. Děkujeme!

kristyna350.jpg

 

 

 

Kristýnka je krásná a její fotka ve sněhu byla právem zařazena do našeho kalendáře pro rok 2016.

 

 


2.11.2016
Kristýnka poslala nové fotky.

krist350.jpg

 

 

 

 

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Lidi jsou mnohdy parchanti!!!!

(Daniela se svými osmi kočkoláskami, 23. 11. 2015 21:29)

Bezcitní parchanti jsou ti,kteří ponechají zvířata svému osudu a myslí jen na svoji prdel v bezpečí,suchu a teple!
Kočička Kristýnka je krásná a je dobře,že má domov.škoda Tedíka,že se o něm neví,určitě je to taky krásný kocourek,nezbývá než doufat,že si hodné lidičky našel a ti se ho ujali a dali mu domov.
Zmetkům co kočky opustili přeji jen to nejhorší!!!!!