Jdi na obsah Jdi na menu
 


Lejla a Šerlok

6. 4. 2019

lejla2a.jpgZrzavou Lejlu a její dvě sestřičky Dejlu a Šejlu někdo (pravděpodobně jejich majitel) v září 2008 jako 3měsíční koťata vyhodil na zahradu rodinného domku. 9.10.2008 byla Lejla spolu s Dejlou umístěna do Ostravy do bytu. V červenci nám je jejich majitelka dala na měsíc na hlídání s tvrzením, že odjíždí do zahraničí, ale už si je nevyzvedla. 19.11.2009 - Lejla byla umístěna ke dvěma kocourům do domku se zahrádkou do Kralup nad Vltavou. 


serlok3.jpgKocour, kastrovaný, nar. 8/2018
Umístění:
depozitum Hodonín I.

28.12.2018 - Dnes nám bylo nahlášeno kotě, které naříkalo a strachy se krčilo pod keřem v Mutěnicích. Procházející děcka na něj posílala psa. Je to kocourek a vzali jsme ho k nám. Dostal jméno Šerlok. 14.2.2019 - Šerlok je umazlený, hravý, mladý kocourek, který v novém domově potřebuje kočičího kamaráda.
6.4.2019 - Šerlok odjel do Kralup nad Vltavou, za Lejlou a dalšími kočičími kamarády.

Další fotky zde.

Šerlok byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byla Šárka. Děkujeme!


 

Z jejího nového domova máme tyto zprávy:

20.11.2009
Lejla se má dobře, zvykla si na prostředí, našla si hned svoje místo a na naše dva kocoury zatím úspěšně vrčí. Oni si z toho ale nic nedělají. Je moc pěkná a všem se líbí, vypadá hrozně přítulně, až si na nás víc zvykne, tak to bude ještě lepší. Posílám fotky, jak obsadila odpočívadlo. Určitě Vám dám vedět (pošlu další fotky), jak se jí daří dál, naši kocouři jsou hodní, tak to určitě bude dobrý.

23.11.2009
Dobrý večer,
píšeme Vám společně s Lejlou, leží teď u mě a přede. Myslím, že se jí u nás líbí, vůbec na ní nepozoruji, že by se něčeho bála, je spokojená, mazlivá a mám pocit, jako by tady byla už dávno.
Hraje si s námi na schovávanou, v sobotu vyhrála, nemohli jsme ji najít asi pět hodin a věděli jsme, že je doma. Nakonec jsem ji objevila schovanou v rozkládací sedačce. Venkovní procházky zatím nevyhledává, když byla s dětma na zahradě, tak hned běžela zpátky domů. Posíláme dalších pár fotek
Mějte se, zase se ozvu.

28.12.2009
Dobrý večer,
ozývám se po měsíci,  dříve jsem to v předvánočním shonu nestihla. S Lejlou je všechno v pořádku, myslím, že se jí u nás líbí, na kocoury si taky už zvykla (i oni na ni) a je fakt moc roztomilá. Ničeho se nebojí a mám pocit, že už ji máme dlouho.  Právě na mě vlezla a hledá si místo, kde si lehne. Dneska fotky nemám, ale určitě dopošlu.
Mějte se hezky a všechno nejlepší do nového roku.

Další zprávy po příjezdu Šerloka:

serlok-3.jpg7.4.2019
Dobrý den paní Tomalová,
cestu domů jsme zvládli výborně, kocourek pospával a byl hodný a tak jsme byli už kolem čtvrté hodiny doma.
Šerlok je úplně v pohodě, spokojený a vypadá to, jako by tu bydlel už dlouho. Seznamování s ostatními kočičkami proběhlo celkem v klidu, koukali na něj jako na vetřelce, ale už dneska to bylo o dost lepší. Noc strávil s dcerou v posteli a přes den za námi buď chodil a pomáhal nám, nebo si hrál a nebo odpočíval.
Moc za něj děkujeme a zasílám pár foteček a zase se ozvu.
Martina

serlok-6.jpg16.4.2019
Dobrý den paní Tomalová,

idylka pokračuje. Šerlok je pohodář, mazlíček, u všeho asistuje a nejspokojenější je, když vedle sebe někoho má. Nejvíc si rozumí s o rok starším kocourkem o kterého s láskou pečuje.

Hezke Velikonoce, M.

Fotografie z nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

lejla

(ja, 17. 7. 2011 15:25)

tak to je sranda je moc hezka