Jdi na obsah Jdi na menu
 


Lenička (nyní Šišinka)

11. 4. 2010

ObrazekTříbarevná Lenička přišla hladová na dvůr do Rohatce, kde paní krmila své kočky. Leničku si už nemohla nechat. Je moc milá a miluje druhé kočky, které neustále opatrně zakusuje a umývá. Miluje i lidi, které taky umývá. Nechá se nosit a mazlit tak dlouho, jak člověk vydrží. Naprosto nekonfliktní, nebojácná, hravá, vhodná i k dětem, od kterých se s radostí nechá poponášet.  11.4.2010 byla umístěna ke kocourkovi Dorďovi do Prahy a přejmenována na Šišu.

Další fotky zde.

Z jejího nového domova máme tyto zprávy:

12.4.2010:
Dobrý den,
Lenička (Šíša, Šišulka - jak jsem ji začala říkat) se včera vůbec nebála, mazlila se a sledovala kocourka, dost na sebe syčeli a honili se po bytě ale nijak zle, čurala a kakala až dnes ráno a to hodně, průjem nemá, baští moc dobře, Dorďovi zabrala místečko na spaní, ale v noci se oba přesunuli do postele a spali asi 20cm od sebe. Dnes ještě honění a občas syčení ale také čumáček na čumáček a Šíša se mu už dotýkala i ocáskem kolem hlavy. 
Musí si spolu vše vyříkat. Posílám i pár fotek ze seznámení.

12.4.2010:
Myslím, že bylo dobře je nechat samotné doma, podle foteček uvidíte, že jim to jenom prospělo a jejich vztah utužilo. Budou se mít rádi. Šišinka baští jak nezavřená, je to miláček. Lítají po bytě už spolu a taky teď už oba  tady chrupou.Vím, že jste ji měla moc ráda, opravdu je to poklad. Posílám zase pár foteček. Jinak Dorďík je kastrovaný v únoru. Pošlu Vám dvě zprávičky s fotkama, ať z nich máte radost jako já a za Šišu děkuji.

14.4.2010:
Dobrý večer, hezké webovky a nejen Dorďa s Šíšou, ale i ostatní kočičky jsou moc pěkné. Chtěla bych se také zeptat, co jste Šišulce dávala baštit? A jak často? U mně jí granule RC 3 druhy(nejvíce ji chutnají pro britky), mají je nasypané celý den, pak ráno a večer maso z  kapsičky,  dnes jsem ji uvařila rybu - tu  však nechtěla, hodně má ráda kousek přemraženého syrového hovězího masa. Jinak tady oba lítají a Dorďa se už taky otrkal, tak ji svou vahou vždy povalí a laškují spolu,Šišulka se samozřejmě brání někdy zasyčí a pak zase utíká a tak je to pořád dokola ale myslím, že jsou už oba v pohodě. Když jeden druhé ho nevidí, tak se volají, já říkám "vrkají " a jdou se hledat.  Dorďa byl nejdřív na mě trochu naštvaný, ale teď se už taky chodí mazlit, sice míň než Šíša ( ta by se nejraději mazlila pořád), ale už je vidět, že mě vzal na milost. Šišu vzal hned druhý den. Posílám zase pár foteček, z nich je  vidět, že jsou v pohodě. Teď tady Šíša třeba honí po zemi korkový špunt a Dorďa už pomalu usíná. 

Naše odpověď:
Dobrý večer, my taky krmíme RC, střídáme různé druhy a nejvíc se mi zdá, že jim chutnají senzible 33. Ale ony jsou dobré všechny... Ke kvalitním granulím jsme se dostali po dlouhých peripetiích s průjmy, zažívacími problémy a taky s různými "škrábacími" potížemi po levných granulích. Takže teď už kupujeme jen "drahé", které se nám ovšem opravdu moc vyplatí. Poslední dva roky už nevíme, že by kočky měly po granulích jakékoliv potíže. Mockrát se nám to vrátí na veterině a různých kuřecích dietách, které už nejsou potřeba. Velice chválím, že je používáte také. Ještě spousta lidí si myslí, že Whiskas je to nejlepší....
Granule tu mají k dispozici taky stále. Jen místo kapsiček používáme konzervy (Felix - nakupujeme velice výhodně z Německa, konzervy z DM drogerie a i ostatní běžně dostupné v supermarketech). Dáváme je dvakrát denně, ale kolikrát to mršky ani nesní. Občas koupíme pro zpestření kuřecí srdíčka, syrové maso, tučný tvaroh. Některé kočky prostě milují lidské jídlo, takže taky občas dostanou, myslím, že když je to jen jako pamlsek, neublíží. Vždyť lidi taky nejedí jen to, co by měli.
Když vidím fotky, jak Dordík s Šišulkou už leží vedle sebe, nechce se mi ani věřit . Krmíte perfektně, taky to, že máte zasíťovaný balkon, je úžasné. Prostě kočičí ráj!!!

18.4.2010:
Dobrý večer, paní Malečková
byla jsem se podívat na umisťovací výstavě v Horních Počernicích a byla velká škoda, že se Vám rozbilo auto a nemohli jste s kočinama dojet. Hodně jste tam chyběli. 
Šíša si nás omotala všechny kolem tlapky. Je moc hodná, čistotná, někdy se sice s Dorďou  perou a honí, ona na něj syčí a on ji povaluje, ale pak zase spolu spí a umývají se navzájem. Myslím, že je vše v pořádku. Nezasahuji do jejich vysvětlování, i když bych někdy ráda. Rychle si zvykla a zdá se, že je ji tady moc dobře a Dorča pookřál, nežárlí, občas si nafackují a pak se zase milují. Zase posílám fotečky, uvidíte sama, jak to s nimi  chodí. Zase zpráviček pošlu víc, nechci fotky zmenšovat,abyste je dobře viděla, akorát průběh jejich večerní  rvačky jsem zmenšila.
 

28.4.2010:
Dobrý den paní Malečková, 
hlásím za mé dva miláčky, že v Praze i nadále vše probíhá OK. Šíša s Dorďou jsou správná dvojky, ráno a večer se honí, zakusují se, zlobí se, umývají  (Šíša je čistá jak sklo, je umytá asi tak 10x denně, ale líbí se jí to, protože blaženě přivírá oči), do   pelíšku si většinou lehne  první Dorinek a Šišulka se za chvilku vmáčkne k němu, ať je pelíšek malý nebo velký. První u jídla je  ovšem Šíša a rychle vymetá mističku, aby to mohla jít  zbaštit  Dorčovi. Ten ji k misce klidně pustí. Tak vždy hlídám, když jim dám syr.hovězí maso, aby to Šíša všechno sama nevyluxovala. Je to prostě žroutík. K PC se už taky skoro nevejdu, leží oba u klávesnice, ale nejradši by leželi na klávesnici. Šíšu jsem odčervila Drontalem, jak jsme se domluvili. Přesně podle
návodu na webovkách - moc pěkné.
Posílám fotky, zdravím do Hodonína a přeji příjemný den.

16.5.2010:
Dobrý večer paní Malečková, 
u nás je vše při starém. Šiška s Dorčou jsou bezva. Šišulka je Doriánkův poklad a platí to
i obráceně - kam se hne, tam je za chvilku Doriánek a když on  si někde přes den najde místečko na spaní, Šíša se většinou nacpe k němu, i kdyby si měla lehnout přímo na něj .  On drží jako beránek , bere ji do náruče a oblizuje a oblizuje , ona ho za chvilku začne pošťuchovat a  okusovat,  tak ji dá někdy packou facku a zase ji myje a myje a pak se z té velké lásky začnou prát a honit. Když už toho mají dost, tak prostě někde usnou. Večer (asi v 11) spolu začali usínat na škrabadle, Dorča nahoře , Šišulka o patro níž, v noci  nebo nad ránem se přesouvají do ložnice, tak je pomazlím (někdy) a spí dál. Šišulka nám pořád něco povídá, nahlas vrní a je to velký mazel. A u každé práce  chce být. Zápory jsem u ní neobjevila žádné, je moc čistotná, hodná, už mě neďobe do brady, pouze oblizuje jazykem. Je chytroučká. Jsem ráda, že jsem si ji k Dorčovi vzala. Hrajou si spolu a já mám docela klídek (cha,cha).
Posílám zase více foteček - to prostě musíte vidět.
Moc Vás zdravím a přeji vše krásný příští týden.

6.6.2010:
Dobrý den, 
vztah kočiček se nezměnil, pořád se mají moc rády, i když někdy je taky honička a pranice, hlavně ráno a večer, kdy se chtějí prolítat a pokočkovat. Ale to je jenom kamarádské, honí se navzájem a pak se jdou svorně nabaštit.  Šiška baští hodně, docela se vykrmila, má velký pupík, budu asi muset koupit  granule pro kastrované kočičky, dnes váží 4,25 kg, jinak je moc hodná, mazlivá, kamarádská, prostě je to miláček. Chtěla by zbaštit i knížky, co čtu, tak to ji zakazuji. Jsou z knihovny. Všechno se mnou dělá a pořád asistuje. Dorinek se to od ní učí. Oba kontrolují, jestli jsem vše udělala dobře. Dorinek ji při každé příležitosti oblizuje a myje, až se jí to po nějaké době přestává líbit a honička  je na světě.
Jinak posílám zase fotečky.
Zdravíme Vás s Šišunkou do Hodonína
a já přeji krásný  příští týden

17.6.2010:
Dobrý den, paní Malečková,
u nás se nic nezměnilo, Doriánek a Šišulka se navzájem pořád leští, čistit jim proto nic nemusím, oblížou se sami, občas mrknu do oušek (většinou je ale mají čisté), honí se, perou se, dobře baští, lodžii milují, pozorují ptáky, děti, pejsky, hodně se mazlí (už oba).
Přeji Vám příjemný den, hodně umístěných kočiček (jsou moc pěkné na webu) a doufám, že se u Vás už čerti nehoní a zase Vám posílám fotečky.

2.8.2010:
Zdravíme Vás do Hodonína Lucko,
Šišulka se má báječně, z fotek vidíte, že se mají s Doriánkem pořád moc rádi. Byla jsem s ní na jiné veterině v Kolmé u MVDr. Čápa a srdíčko má dle poslechu v pořádku, tak jsem si odechla. Akorát má míň  jíst. Na jedné fotce je vidět, že má 4,65 kg. Dorinek je o kilčo těžší. Už jsem jim koupila granule pro kastráty RC, ale odvázaní z nich v žádném případě nejsou. Dorďa vůbec ne, Šiška je trochu baští. 
 S Doriánkem ráno a večer řádí, honí se, perou, okusujou, oblizujou, jsou bezvadný. Šiška má ráda malé děti, nevadí ji, když křičí, nechá se hladit, dává ťapičku na tvářičku, je komunikativní. Dorča mizí na parapet na balkon a přijde, až návštěva odejde. Šiška taky pořád něco povídá, ale už ji začínám rozumět. Takže u nás vše, jak má být - prostě mrkněte na fotky a  uvidíte sama.
Moc Vás  zdravíme a taky všechny v SOS

28.9.2010:
Dobrý den Lucko,
tak u nás je to pořád stejné. Šiška a Doriánek se pořád mají moc rádi. Mazlí se spolu, mazlí se se mnou, jsou to prostě mazlíci. Šiška u mě leží, ať si sednu kamkoli, když ji zavolám okamžitě přibíhá, když zašustím dobrůtkou, tak běží  podstatně rychleji, přímo sprintuje  a oba se mnou skoro každý den spí v posteli. Kdo však bude blíž u mě si vyjasňují večer. Doriánek je miláček a většinou ji pustí blíž, ale ráno ji vyhodí a jde se mazlit on a pak začíná ranní honička. Šiška má taky móóóóc ráda buchty s povidlama (dám ji jen malinký kousíček a ne moc často), ani  masičko ji tak nešmakuje. Dorča si drží linii a takové chutě nemá.
Jsem ráda, že jsme se viděly na umisťovací výstavě v Praze , kočičky máte jak malované. Škoda, že jich více nebylo vybráno. Já jsem moc ráda, že jsem od Vás vzala Šišulku, byla čisťoučká, vymazlená, bezproblémová, prostě nejnejnej. Doriánek se připojuje, sedli si báječně, jak zase vidíte na fotečkách.  
Zdravíme do Hodonína, Vás i všechna děvčata z SOS

14.12.2010:
Dobrý den,
zdravím do Hodonína a posílám pár foteček ze soužití Šišinky a Doriánka. U nás je pořád láska, škádlení, oblizování, honění, mazlení, někdy samozřejmě i pár facek, ale to už musí být - většinou, když se Šišulka nechce nechat hodinu od Dorči oblizovat. Už jsou to oba pěkní mackové (viz foto), baští sice RC sterilised,  ale ještě dostávají 1 kapsičku dohromady každý den, 4x týdně syrové přemražené hovězí maso a občas něco na zub. Povahou jsou oba úžasní, Šišulka za mnou chodí jak pejsek, pořád povídá, hází zádíčka na mazlení, oblizuje mně nos a bradu,  někdy v noci leží  i na mně (mooooc mi to dělá dobře), oba spí už skoro celou noc. Doriánek by spal až do 8 hod, ale musí se jít okolo 6. honit!  Jsou to miláčkové.
Přeji veselé Vánoce, do nového roku vše nejnejnej, více zodpovědných lidí při chovu kočiček a hlavně hodně zdraví a štěstí pro všechny kočkomilky v SOS Hodonín.

12.2.2011:
Dobrý den,
napsat něco nového je těžké, protože u nás jsou kočičí vztahy pořád stejné. Šišulka a Dorča jsou kamarádi, hrajou si, někdy se poperou, prostě vše, jak má být. Šišulka by ráda byla dominantnější a Dorča si to nechce, jako pan kocour, nechat líbit (někdy - jinak na sobě nechá, jak se říká, dříví štípat). To si pak vše vyjasňují packovanou a buď jeden nebo druhý povolí a za chvilku se zase oblizují, volají na sebe, honí se a mazlí.  Někdy spolu leží v pelíšku a Šiška mu kočičím krokem prošlapává hruď a  Dorinek drží jako  beránek. V noci spí Šiška na mně, pokud se moc nešije, tak mně to nevadí, naopak je to moc příjemné. Je velký mazlík. Ke každému,kdo přijde, se hned hrne a mazlí se. Příští měsíc už u mě bude rok- to to letí, a líp jsem si vybrat nemohla.
Doriankovi jsou  dnes dva roky, tak jsem jim oběma něco koupila, Šišulka slaví narozeniny s ním. Jsou tak nějak stejně staří. 
Tak Vás, Lucko a  i všechny ostatní z SOS, moc zdravíme z Prahy, přejeme hodně umístěných a spokojených kočiček a posílám ze soužití  miláčků fotečky.

10.4.2011:
Dobrý den,
zdravím Vás z Prahy a posílám pár řádek o Šišulce. Dne 11.4. to bude  jeden rok, co ji mám a pořád si ji nemůžu vynachválit. Je moc milá, hodná, vztah s Doriánkem je pořád stejný - blbnou spolu, honí se, číhají na sebe, povalují se, oblizují se navzájem. Kam jdu, tam jde za mnou, je to taková mazlinka, o každého, kdo přijde se hned otírá - prostě poklad. Byli jsme 5.4. na očkování (po roce), Šiška sice málem
 i s jehlou v zadečku zdrhla, ale je zdravá a jak říkal pan doktor i prostorově výrazná (velká a tlustá), váží 5,5 kg. Baští víc než by měla, koupila jsem RC pro kastráty, ale i to moc nepomáhá. Baští syrové hovězí přemražené a dohromady s Dorčou  kapsičku ráno.Je to prostě pucek- miláček. 
Posílám zase pár foteček. Pojedete do Horních Počernic na umisťovací výstavu? Pokud ano, tak se tam uvidíme.
Zdravím všechny z SOS a přeji hodně umístěných kočiček

17.4.2011:
Dobrý den, Lucko,
jsem ráda, že jedete na výstavu. Šiška, i když je oplácanější, tak na umyvadlo v koupelně vyskočí ze země jako atletka.
Dnes a včera se vyvalovali s Dorinkem na balkoně, opalovali se a oblizovali. 
Tak Vám z té siesty posílám několik foteček.
Přeji všem kočkomilkám z Kočky SOS krásné Velikonoce a kočičkám hodné posluhovače.

15.8.2011:
Dobrý den, Lucko,
u nás je pohoda. Ťuk,ťuk,ťuk.  Šišinka je pořád mazlivka, hodňoučká, povídavá, Dorinka má obtočeného kolem pacinky, sama se uzdravila (asi za týden, co jsme měli jít na tu operaci žaludku, přestala zvracet  a tak nakonec se jí zažívání upravilo samo).  To jsem fakt jásala  S Dorinkem se mají pořád stejně rádi, oba více přes den spí, už tak neřádí, ráno vydrží spát oba tak do 6 hodin, to je už bezva. 
Sleduji Vaše stránky i Facebook, fandím Vám a držím palce.
Vím, že teď nemáte moc času , ale přesto Vám posílám pár foteček Šišinky a Dorinka.
Moc zdravíme z Prahy všechny  kočkomilky ze SOS, přejeme hodně prodaných
kalendářů a hodné lidičky pro kočičky.

20.12.2011:
Dobrý večer,
posíláme přáníčko, přejeme s Doriánkem a Šišinkou hezké Vánoce a šťastný celý nový rok 2012 Vám všem, které se o kočičky staráte a samozřejmě šťastný rok i  všem kočičkám.  Dárečky jsem koupila už tady v Praze na vánočních trzích ve Vašem stánku. Jak vidíte na přáníčku, pořád se máme rádi, Šišinka je dominantní, Doriánek ji většinou poslouchá. Pár příkladů - do postele s maminou můžu jenom já,- já si hraji  první s laserem a až padnu, tak si můžeš pohrát i ty,- tady hajám já, ale můžeš mě oblizovat, ale jen dokud budu chtít,-na balkon jdu první já, - Šišinka je prostě takový jajánek. Dorča má velkou trpělivost, ale když mu dojde, tak se jen divím, jakou dokáže vyvinout rychlost a Šišce napackovat. Takže u nás nic nového,  pořád pohoda a láska (většinou).
Tak zdravíme a přejeme hodně umístěných kočiček. 

22.1.2012:
Dobrý den Lucko,

samozřejmě souhlasím, abyste použili jakoukoli fotku, která by splňovala Vaše podmínky a technické parametry, do kalendáře pro rok 2013, tzn. i jak Doriánek leží na Šišce - hlavně, že se poloha líbí.
Šišinka je pořád velký miláček, dobře papá, mazlí se, honí s Doriánkem, jak jsem psala minule  je to jajánek, všechno musí dělat první, je čistotná, prostě miliónová kočička. Pod stromeček dostaly obě kočičky škrabadlo, tak hodně blbnou a honí se, jen se škrabadlo klepe, ale stabilita je výborná. Až bude venku trochu hezky (na jaře), dáme ho na  balkón.
Taky bychom chtěli na dálku adoptovat kocourka  Šafránka - je to  takový  pucik, moc se mně líbí, prostě kliďásek, jako Doriánek.

Souhlasím s uveřejněním mého jména - Naďa Šebková, kočičky Šiška a Dorián. Trvalý příkaz jdu zadat.

Akce Kalendář 2013 se mně moc líbí, pokud se ještě povede pěkně kočičky vyfotit, tak fotky do kalendáře pošlu.

Zatím posílám pár fotek, jak se Šišinka má. Nevíte náhodou, proč na mně spí? Jestli mě chce udusit nebo je to z lásky nebo jsem takový její polštářek? Každou noc si lehá buď na mé břicho nebo na bok a mám dojem, že se v noci točí se mnou.

Z Prahy Vás všechny zdravíme do Hodonína.

22.2.2012:
Dobrý den Lucko,
protože byl Šafránek již umístěn (jak jsem našla na FB), tak bychom s Šišinkou a Doriánkem přesunuli penízky a adoptovali na dálku kočičku Kuličku (jestli tedy není zamluvená). 
Děkuji Petře za modrý košík a desku, Šisinka se v něm ráda vyvaluje, je prostorný. Jinak u nás vše při starém, Kočičky se mají rády, občas boj o škrabadlo, nějaká facka a pak zase pusinky. Posílám pár foteček, pokud se bude některá líbit tak ji použijte do  kalendáře.
Mějte se hezky.

9.4.2012:
Dobrý den, Lucko,
Šišinka u mě bude ve středu již dva roky (to to utíká, jako by to bylo včera, když jsem ji přinesla domů k Doriánkovi a ten měl oči jak tenisáky, cože za střeštitrdlo kolem něho lítá,  nic si z něho nedělá, zabírá mu jeho místečka a všude se k němu cpe) a  vlastně ani moc nevim, co nového napsat, protože u nás je vše při starém. Šišinka je kočička k zulíbání, mazel, pěkně nás má otočené okolo pacičky, Dorinka obzvlášť.
lenic300.jpg
Jsou oba určitě línější než dříve, rádi chrupou, už tak nelítají jako dřív, mají se pořád rádi, i když někdy dojde na packovanou - Doriánek si nechce nechat vše líbit a Šiška je někdy žárlivka - no prostě normální vztah pokračuje. Oba jsou zdraví a při těle. A jak je na tom Kulička? Už je zdravější a veselejší? Držím ji pěstičky, ať se uzdraví.
Posílám zase pár foteček, přeji hezký zbytek velikonočního pondělí a  těším se, že se uvidíme v Horních Počernicích.
 

8.7.2012:
Dobrý den, Lucko
zdravím Vás i všechny holky z Koček SOS Hodonín a posílám pár řádků a fotek. Tak jak to napsat jinak než pořád to stejné. Asi to jinak nevymyslím - prostě u nás se máme všichni rádi (pokud ovšem nejde o modrý košík na škrabadle - to je pak bitka, kdo z kočiček si tam lehne). Pokud bylo škrabadlo v obyváku, košík byl nízko a sem tam si do něj buď Doriánek nebo Šíša lehli, jen jsem však dala škrabadlo na balkon a košík přidělala až nahoru, tak to čičule teprve ocenily a začalo se o něj bojovat. Je však docela vysoko a která se tam dřív uvelebí, tak v něm leží a druhá nemá šanci ji vystrnadit i když se snaží. Jinak dobře baští, musím je trochu omezovat, Šiška je jak popelnička, všechno zbaští, Dorča je na jídlo vybíravější, kapsičky moc ne a než se rozmyslí, tak Šišulka je u jeho mističky a dlabe. Ale on zase radši syrové hovězí. Šiška váží 5,80 kg Dorián 6,20 kg.  Už taky moc nelítají. Teď v létě chodí spát na balkon, pozorují ve tmě cvrkot a ráno je mám v posteli, v 5 hodin (nejpozději) si Šiška myslí, že je čas na kapsičku, tak mě jde oblíznout a zamroukat do ucha. Oba se pomazlí a jdeme papat. Jinak jsou fit, u doktora jsme byli na očkování po roce. Ještě se chci zeptat, jak se má kočička Alenka Z.?  
Přeji Vám krásné letní dny a hodně umístěných kočiček.

29.5.2016
Dobrý den,
po delší době se ozýváme.
Šišinka zůstala sama, Doriánka jsem musela bohužel nechat v únoru uspat (na doporučení veta) - najednou ochrnul  na zadní nohy a jen se plazil za mnou po břiše a brečel, bylo mu 7 let.- příčina prý nějak zvápenatělá a rozpojená páteř, ještě teď o tom nemůžu psát. Tak jsem si myslela, že Šišinka zůstane sama, ale nějak nejsem schopná vypozorovat, jestli se jí to líbí nebo by chtěla kamaráda. Jen se chci zeptat, kdybych si u Vás  za Vaší pomoci vybrala kočičku, jestli by ji mohl někdo vzít do Prahy?
Jinak Šišinka je zlatíčko, spí se mnou v posteli, je dost papavá a podle toho váží ( 6,5 kg). Posílám ještě pár foteček.
Mějte se moc hezky.
Š. 

6.2.2018
Dobrý den,
Šišinka (dříve Lenička) je u mě už 8 let, má se moc dobře, je to kočička mého života, mazlivé zlatíčko, motůrky nahazuje jak se na ni podívám. Když umřel briťáček Doriánek, tak jsem ji už chtěla nechat samotnou, ale připadalo mi, že se jí stýská, takže jsme si spolu pořídily dvě koťata, kočičku Nelinku a kocourka (černá čuminka) opět Doriánka - ragdolly. Přijala je bez problémů, spí všichni 3 se mnou v posteli vedle sebe jak vánočky, občas jim nějakou plácla aby je vychovala a to se jí povedlo. Bylo dobře, že jsem vzala dvě koťata. V březnu jim budou už dva roky a všechny jsou v pohodě. Šišinka je prostě úžasná a moooc Vám za ni děkuji. Při očkování jsem ji nachala udělat rozbor krve, a je zdravá akorát hodně papá.
Posílám pár foteček a všechny Vás zdravíme, webové stránky jsou moc hezké, a velké díky za všechny kočičky.
Naďa

p1150240.jpg14.5.2023
Dobrý den,
v pátek 12. 5. 2023 moje milovaná kočička Šišinka navždy odešla. Měla jsem ji od Vás od 11.4. 2010, bylo ji asi přes 14 let. Onemocněla zánětem slinivky, tři dny byla na kapačce, hodně zhubla, pak doma brala Atb. a zase začala úporně zvracet šťávy a znovu veterina.  Poslední roky se potýkala se zdravotními problémy, hodně špatně chodila, měla těžkou artrozu, vlastně jsem ji poponášela. Rozhodla jsem se ji nechat odejít, i když to pro mě bylo hodně těžké.
Moc Vám za ni děkuji, měla bezvadnou povahu, prostě  úžasná mazlivá kočička, můj miláček. Děkuji za to co děláte, jste úžasné.
S pozdravem Naďa

Fotografie z nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz.

Od 29.5.2016 fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Krásná kočička!

(Daniela se svými osmi kočkoláskami, 29. 5. 2016 21:03)

Moc krásná kočičanda!Je mi líto kocourka,že musel odejít......Byl mladý a moc pěkný!
Vyberte si ke kočičce kamarádku,nebo kamaráda,aby jí nebylo smutno,vždy je lepší mít dvě i více kočiček,než žádnou!V hodonínském kočičím útulku čeká hodně kočiček až se na ně usměje štěstíčko a dostanou se do trvalého domova k hodným lidem.Držím Vám i jim pěstičky, ať se najdete .......

Šiša

(Naďa, 10. 6. 2010 22:27)

Děkuji moc, jsou to "pusinky". Zrovna mně zlikvidovaly závěs v koupelně. Když on tak krásně šustil!! Oba svorně samozřejmě. Jeden bez druhého ani ránu, i v těch v lotrovinách jedou vždycky spolu.

Šiša

(jana L., 8. 6. 2010 9:48)

Fotky jsou velmi krásné, je vidět, že se mají kočičky moc dobře a že se mají moc rády. Přeji jim krásný a spokojený život.

Láska

(Naďa, 4. 6. 2010 20:19)

Děkuji,mají se hodně rádi a Dorča Šišku pořád oblizuje, tak asi jo - je do ní úplně paf.

Láska

(Martina, 28. 5. 2010 12:35)

Je vidět , že se u Vás má kočička moc dobře ... a kocourek se asi zamiloval že...? :o)))