Jdi na obsah Jdi na menu
 


Lia (nyní Nely)

3. 9. 2008

ObrazekŽelvovinová Lia se spolu se svými třemi sourozenci narodila přitoulané kočce v Hodoníně. Maminka je už vykastrovaná a zůstala u lidí, kteří nám koťata nahlásili. Lia je moc mazlivá, milá, důvěřivá, neustále nastrkuje bříško k pohlazení a vrní a vrní. 3.9.2008 byla umístěna do Velkých Bílovic do domku se zahrádkou k bišonkovi a přejmenována na Nely.

 

Její noví majitelé nám napsali:

3.9.2008:
Dobrý večer, Lia je bezva, teď jen trochu vrčí na hafana, ale žádný problém.

4.9.2008:
Dobrý den, píši Vám první zpravu o Liušce,kterou jsme tedy přejmenovali na Nelinku. Měli jsme obavy z jejího chování v novém domově, ale je bezvadná. Její první krůčky vedou zatím k prahu koupelny, kde má svůj pelíšek,WC a mističky. Jen k ní přijdem, hned se váli a čeká na pohlazení. Z naším hafanem zatím kamarádi nejsou,ale je to lepší. Na fotkách vypadá zatím ustrašená,ale skutečnost je jiná. Časem budou lepší záběry. Přejem ostatním kočičkám,aby našli nový domov jako ty ostatní.

6.9.2008:
Nelinka je moc šikovná,hodná a přítulná kočička. Prozkoumává už celý dům a nejradši se koulí na gauči. Poznává nové věci a je čím dál více otrlejší k našemu Mikinkovi. Jsou kamarádi a sme rádi, že to šlo tak rychle. Jen ještě nesmí udělat prudký pohyb, to je hned Nela v bojové postoji. Taky sme si ji získali hodně rychle, ráda se hraje s dcerou a ta jí ukazuje nové hračky. Fotky připravuji.

9.9.2008:
Pěkný den,
posíláme vám fotečky jak se nám podařilo Nely zachytit. Je to malý čertík, není chvíli v klidu. Prozkoumává každý kout domu. Nejradši má myčku, když je otevřená. S Mikinem se honí a ráda se mu schovává. Kamarádka je už taky s našim hafanem na dvorku, číhá ne něj za oknem. Všechno je úplně bezva. Jsme rádi, že jsme si ji vybrali.

25.9.2008:
Dobrý den,
nemůžu napsat nic jiného než že Nelinka je šikovná, hodná a hodně učenlivá kočička. Ví, co nemůže a co může. Původně byla pro dceru, ale nejvíce času tráví se mnou. Jak se někam hnu, už mne vyhledává. Taky chodí s náma na dvůr. Je ještě moc opatrná, tak tam dlouho nevydrží. Jsem opravdu ráda za všechny číče, které už jsou v dobrých rukou.

Fotografie z Nelyina nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář