Jdi na obsah Jdi na menu
 


Lisa

16. 10. 2010

ObrazekČernobílá Lisa, sestřička Magie, Marge a Barta, se narodila opuštěné kočce v Hodoníně, která je jednoho dne přivedla na zahradu rodinného domku v Hodoníně. Lisa je velmi milá, hravá a mazlivá. 9.1.2011 byla umístěna do bytu do Kroměříže ke třem kočkám.

 

 

 


Video z doby, kdy byla Lisa u nás, 28.10.2010


 

Z jejího nového domova máme tyto zprávy:

10.1.2011:
Dobry vecer,
moc Vas zdravim, dojeli jsme v poradku do Kromerize, Lisinka se pomalicku adaptuje, ma zatim samostatnou mistnost a je bazliva, ale to se casem podda. Zato Sissi, ta ztracena-nalezena je stale na te pude, jeste neprisla, ozyva se nam, ale zatim se znovu neukazala. Cekam jen na to, pak zavru to okno a budou vsechny v bezpeci. Fotografie vam poslu koncem tydne mejte se pekne.

16.1.2011:
Zdravim  Vas
dnes posilam nejake foto Lisy.  Uz se zabydlela a skamaradila se s tou nasi malou tulackou, uz se  zacaly tak nejak vsechny snaset, Jen ta nase Aida ji jeste uplne neprijala - ve smyslu, ze na ni jeste obcas zasyci, ale to neni nijak zavazne. Zkratka uz se zabydlela a byla prijata do party. Posledni 2 foto zobrazuji SISSI, AIDA  a TOSCA.

25.1.2011:
Moc  Vas zdravim
mam zase nejake dalsi foto nasich krasnych vkocicek Lisinka myslim se uz plne aklimatizovala, zvykly si i nase ostatni kocicky, uz zadna ani nezavrci a Lisinka ma novou ochrankyni, jsou neustale spolu - je to ta nase znovunalezena Sissi ale jinak si spolu hraji vsechny.
Mejte se moc pekne Vy i Vase kocicky.

Fotografie z nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář