Jdi na obsah Jdi na menu
 


Lojzík (nyní Matýsek)

10. 7. 2011

lojzik02-08.jpgBílomourka Lojzíka a jeho brášku zanechal jejich majitel napospas osudu v areálu hodonínských lázní. Na rozdíl od Lojzíka, kterého jsme vzaly k nám, jeho bráška takové štěstí neměl - zajelo ho auto. Lojzík je velmi hravý a když na něj přijde mazlivá, odbýt se rozhodně nenechá. Po téměř 2letém pobytu u nás byl 9.7.2011 umístěn ke kočce do Brna.

Děkujeme manželům Březinovým, kteří Lojzíka během pobytu u nás podporovali formou adopce na dálku.

 

Videa, kde je Lojzík:


Večeře 20.1.2011



Video z depozita Lucky Malečkové - 28.10.2010
Video je uloženo i na youtube

 


Umývající se dvojice Lojzík (vlevo) + Kendy (vpravo),
třetí kočka těsně před kamerou Brusinka

Video je uloženo i na youtube - 4.9.2010

 

 Z jeho nového domova máme tyto zprávy:

7.8.2011
Je to čtyři týdny, co si mě ze soukromého depozita v Hodoníně dovezla jedna paní z Brna. Jmenuji se Matýsek (dříve mi říkali Lojzík) První dva dny jsem strávil pod skříní a teprve druhý večer jsem se odvážil na noční lov. Nejvíce jsem se bál takového malého uřvaného člověka a snad ještě víc takového velkého postaršího chlapa, domorodá kočka mi také moc nepomohla-neustále na mě syčela a vrčela. Nyní po čtrnácti dnech tu paní z Brna miluji, mazlí mě, drbe mě a hlavně mě krmí. Kočka jménem Fifinka se se mnou kamarádí, na malého člověka si pořád zvykám, ale už s ním vydržím v jedné místnosti. Ovšem pořád se bojím toho velkého pána, sotva ho uslyším, běžím se schovat pod skříň, za celou dobu mě viděl asi třikrát, to jsem nestihl doběhnout do úkrytu včas. Cizáci, co sem chodí o mě neví vůbec. :( Ta paní z Brna věří, že se trochu otrkám a ve finále budu spolu s Fifinkou vítat návštěvníky u dveří...hahahaha. Mějte se hezky a brzy se zase ozvu. Matýsek

 

lojzik.jpg22.7.2023
Matýsek, u vás Lojzík. Tento měsíc je to 11 let, co jsme si ho vzali z vašeho hodonínského depozita. Mezitím se přestěhoval z Brna na venkov. Už je to 13 letý dědula, ale snad tu s námi nějakou tu dobu ještě bude.

 

Náhledy fotografií ze složky Lojzík (nyní Matýsek) v novém domově

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář