Jdi na obsah Jdi na menu
 


Matýsek(02)

12. 5. 2012

matysek02-05.jpgBílomourka Matýska (brášku Nicky) jsme 7.4.2012 přivezly od paní Katzerové z Moravské Nové Vsi, která se ve svém domě v Moravské Nové Vsi starala o 10 kočičích nalezenců. V květnu 2011 jsme u ní nechaly vykastrovat 8 kocourů a od té doby tam pravidelně 1x měsíčně zavážíme krmení. Nyní však onemocněla a je upoutána na lůžko, takže se o kočky nemůže dál starat. Domluvily jsme prozatím, aby kočkám sousedky dávaly krmení, a kočky odtud budeme muset postupně umístit. Jako první jsme odtud odvezly právě kocoura Matýska a Paní Hromádkovou, protože byli nemocní. Matýsek je hodný, klidný mazel, vhodný i k dětem. 12.5.2012 byl umístěn jako jedináček do domku se zahrádkou do Ježova.

Děkujeme Janě a Tondovi Zapletalovým & kocourovi Flíčkovi a kočce Míše, kteří Matýska během pobytu u nás podporovali formou adopce na dálku.

Fotky Matýska z doby jeho pobytu u nás najdete zde.

 

Z jeho nového domova máme tyto zprávy:

14.5.2012:
Dobrý den, Matýsek je hodný, pěkně baští, používá záchod. Mám dojem, že nemá rád muže, bojí se montérek. Jinak si zvyká, málo komunikuje, mňoukal jen v autě. Napíši příští týden.

23.5.2012:
Dobrý den, Matýsek je v pořádku, už komunikuje, dobře baští. S mužem si velmi dobře rozumí.

Videa, kde je Matýsek:


Video pochází z května 2011, kdy jsme byly u paní Katzerové poprvé.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář