Jdi na obsah Jdi na menu
 


Micka(334)

7. 10. 2007

ObrazekMicku chtěla její majitelka nechat uspat kvůli své snaše, která prohlásila, že dokud bude mít paní v domě kočky, nebude jí půjčovat vnoučata, a tak jsme ji v květnu 2007 i s jejími koťaty Dodem a Šušu vzaly k nám, že se pro ně pokusíme najít nový domov. 7.10.2007 byla umístěna do Komárova. Její noví majitelé nám napsali:

8.10.2007:
Micka u nás hned první odpoledne zvládala prozkoumat celý dům a  vyzkoušela všechny pelíšky. Na kočky syčí a ty se jí raději vyhybají, ale doufáme, že se to časem srovná. Od nás se nechá hladit a je strašně miloučká. Zjistili jsme, že je také moc krásně vybarvená. Tváří se u nás spokojeně. Zase se ozveme,  jakmile bude něco nového.

16.10.2007:
Milá paní Lucko a všichni přátelé koček!
Micky u nás již bydlí více než týden. Kočičí vztahy zatím nejsou nic moc. Micka a Kikina ( kterou máme již 10let ) si od sebe drží vzájemný odstup. Myslím, že se jejich vztah ani časem nezmění. Kikina má své zvyky a rituály a ostatní kočky jí nezajímají.
Myška a Rozárka, roční a půlroční uličnice, by Micku rády přibraly Micku do svých lumpáren. Micka se ale drží od nich dál. Nejvíce jí štve Myška, která moc kočičího vychování opravdu nemá. Jako kotě ji dcera našla vyděšounou a vyhublou v Klatovských ulicích. Dnes je to milá a čistotná kočička, ikdyž tomu tak ze začátku vůbec nebylo. Dnes jí zůstalo, že je takový kočičí plašan :o) Pořád běhá sem a tam a nerespektuje syčení ani jiná kočičí varování. Tak občas od Micky slízne jednu výchovnou tlapkou.
Jinak má Micka po domě oblíbená místa, přijde na zavolání, nechá se odevšech hladit a projevuje nám svojí přízeň, hlavně když jí uplácíme pamlsky.
Mějte se krásně a ať se vám Vaše práce daří!

24.3.2008:
Milí přátelé koček!
Dlouho jsme se neozývali, dodatečně posíláme foto z Vánoční kočičí večeře.
Jinak Micka tu stále více a více zdomácňuje. Hrozně ráda chodí ven. Je pravda, že při současném počasí jen nahlédne mezi dveře a maže zas na okno do pelíšku do tepla. S ostatními kočkami žádná vzájemná náklonost nenastala. Myslím, že by raději byla kočičím jedináčkem, ale to má smůlu. Velice nerada se chová, tak to máme smůlu zase my. Bez problémů se ale dá chovat, pokud jí při tom uplácíme nějakým tím mlskem. To je ochotná viset snad i za jednu nohu.
Jinak je to milá kočička a myslím, že je u nás spokojená.

21.5.2008:
Dobrý den,
Micka teď když se už docela oteplilo moc ráda chodí ven. Když pracuji na zahradě, skoro vždy je někde poblíž mě a jen tak se rozvaluje na sluníčku,
nebo lumpačí. Venku se jí opravdu moc líbí, ale když tam někdy zůstane až do večera tak domů letí jako splašená :-)
Posíláme pár fotek. Mějte see krásně vy i  kočky.

11.7.2008:
Zdravíme do kočičího útulku a posíláme pár fotek všech našich koček. Užívejte si prázdnin a sluníčka Vy i všechny kočky.:-))

Fotografie z Micčina nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář