Jdi na obsah Jdi na menu
 


Miranda

7. 10. 2007

ObrazekMourovatá kočička Miranda se jednoho dne objevila před vchodem do činžovního domu v Hodoníně. Byla tam asi týden a žalostně mňoukala. Je velice klidná, milá a mazlivá. Kočky snáší dobře, ale může být i jedinou kočkou v domácnosti, potřebuje však možnost chodit ven. Miranda byla díky 21. umísťovací výstavě PSOZ dne 7.10.2007 umístěna do Prahy. Její noví majitelé nám napsali:

7.10.2007:
Milé přítelkyně z Hodonína, Milá paní Lucie. Jak se má Miranda ? Stejně jako se měly všechny naše čičiny. Já říkávám, že mít život lidský takový, jako mají naše kočičky, to by byl RÁJ. Zvyká si docela dobře. Chodí s každým jak pejsek - u nohy. Musíme dávat pozor, abychom ji nepřišlápli. Pošlu i fotografii. Dnes se loučím.

9.10.2007:
Miranda si již začala hrát, zase je klidnější a užívá si našich náručí a klínů.

11.10.2007:
Pěkný večer a dobrou noc:-) Čtu poštu a právě mi s kraťonkým vrknutím přistála na klíně.Už při hraní doslova řádí. Mám za to, že je již plně uvolněná. Protože jsem našeho minulého kocourka musela tzv. pást, když měl nohu v dlahách a vztekal se, že chce ven, mám doma oboječek. No a již druhý den jsme Mirandu popásly venku. Postupně si prohlíží chodník, zahrádku. Je to krásná prima čičina.

4.11.2007:
Milá paní Lucie, možná vzpomínáte s otázkou, jak je Mirandě. Dobře, dobře. Tím, že jsem ji brzy začala brát na procházku, jsem si upletla bič. Ona se zlobila, že chodíme málo. Avšak jednoho dne vyšla bez obojku. Doprovázela jsem ji. S odkvetlým stvolem okrasného čeneku jsem udržovala její pozornost. Venku být, to je super. Avšak hrát si venku, to je pro ni ještě lepší. Už čtvrtý den ji poušíme ven, kdy si umane. Na noc je doma. Často se za dveřmi otočí a čeká, až za ní vyjdeme, neboť "naše společné hry jsou vypečené". Posílám fotky.

Fotografie z Mirandina nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář