Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nugeta (nyní Míša)

20. 7. 2013

nugeta03.jpgKočka, kastrovaná, nar. 7/2012

Nugeta přišla v 11/2012 na dvůr k paní, která krmí plaché kočky na Komenského ulici. Ta ji nahlásila nám. Jedná se o velmi mazlivou, milou, bezproblémovou kočku. Je přátelská jak k ostatním zvířatům tak k lidem. 20.7.2013 byla Nugeta umístěna do Němčiček ke 2 kočkám do domku se zahrádkou.

Fotky Nugety najdete zde.

Děkujeme paní Haně Karasové, Tomáši Michalcovi a kočičce Mii, že Nugetu po dobu jejího pobytu u nás podporovali.

Zprávy z nového domova:

22.7.2013
Dobrý den,
zdravíme všechny do Hodonína :-)
V sobotu u Vás vyzvedávala moje sestra Dana pro rodiče novou kočičku Nugetku (přejmenovali jsme ji na Mišu). Kočička je úžasná, krásná a hrozně mazlivá. Zatím ji máme doma, ale za cca 10 dnů jí dopřejeme výběh na zahradu a seznámení s dalšími dvěma kočičími kamarády.
Máme jen jeden problém - skoro nic nežere :-( - potřebujeme poradit značku granulí nebo kapsiček nebo jiného pamlsku - Děkujeme.
Pavla


Naše odpověď
Dobrý den,
většinou se stává, že první dny v novém domově kočky moc nejí. My krmíme granule Royal canin Senziblle33,nebo Bosch Sanabelle senzitiv kuřecí. Teď jsme měly kapsičky Whiskas v želé, protože byly ve slevě a paté vaničky z Kauflandu, také jejich kapsičky pěkně jí. Zkuste i syrové maso, přemrzlé, nebo tučný tvaroh.
Pokud se jedná o ten výběh, tak to je moc brzy, první ji musíte s druhýma kočkama seznámit doma! Mohlo by se stát, že kdyby je venku viděla poprvé, tak by mohla utéct. Kočka by se v novém domově měla držet tři týdny, nepodceňujte to, prosím. Postupně je tedy doma seznamte a nelekejte se, když proběhne trochu syčení a vrčení.:-)
Jinak vám moc děkuji za zprávu a budu se těšit na další.
Přeju pěkný den.
Tomalová


31.7.2013
Dobrý den,
zasílám další zprávu o adaptaci Nugetky (Míša). Ještě než jsem obdržela Váš mail, tak jsem Míšu rozkrmila přemraženým kuřecím masem a potom už začala žrát kapsičky i granule. Nechá se hladit a mazlí se se všemi členy rodiny. V domě už opustila prádelnu a seznamuje se s ostatními prostrami - až na vyhrabaný květináč je zatím všechno v pořádku :-)
Už se také seznámila s naším ročním kocourkem Maxíkem - trochu syčení bylo, ale už je to dobrý. Seznámení s naší "starou" kočkou Nanynkou ji teprve čeká, tam to očekáváme trochu problematičtější.
Mějte se krásně.

 

7.8.2013
Dobry vecer do Hodonina!
Prave jsem telefonovala s rodici a prosili mne, abych Vam poslala zpravy o Nugetce (Mise). Kocicka uz bez problemu ji - rano a vecer pulku kapsicky (vic nechce) a pres den misku granulek. Je hodne mazliva a opravdu moc hodna. S kocourem Maxikem uz jsou velci kamaradi, hraji si a honi se po celem dome. Kocour ale nechce byt vevnitr moc dlouho, a kdyz jde ven, tak na sebe vrkaji pres okenni sitku a Misa chce za nim. Rodice uz ji v pristich dnech zacnou pomalu poustet ven. Starsi kocka Nanynka uz se s Misou take seznamila a podle ocekavani moc nadsena neni. Nijak na ni ale neutoci, jenom syci, a pak utece (tim myslim Nanynku). Urcite si ale take zvykne, kdyz si zvykla i na Maxika a "predchozi" Misu.
Brzy se zase ozveme, jak se kocicce dari!
Mejte se hezky!
Dana
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář