Jdi na obsah Jdi na menu
 


Olivka

9. 10. 2010

ObrazekOlivka byla spolu s Brumíkem nalezena v Bojanovicích, ostatní koťata sežřal kocour. Je velice hodná a přítulná. Sama přijde, že se chce hladit a chovat na klíně Často se dívá oknem ven na okolí. Nejraději má granulky a tvaroh. Je velmi společenská. Olivka byla 9.10.2010 umístěna ke kočce Ami do Prahy do bytu.

Z jejího nového domova máme tyto zprávy:

9.10.2010:
Dobry den,
tak piseme prvni zpravy z Olivcina noveho domova. Cesta probehla uplne hladce, nekde kolem Hustopeci jsme bednicku otocili, aby Olivka videla, ze jsme tam s ni, a prestala mnoukat. Asi ji to uklidnilo, ze nas vidi a neni v tom ramusu, ktery nezna, sama. Byla moc sikovna a je to fakt velka cestovatelka.
Setkani s nasi cicou probehlo myslim dobre. Samozrejme si nepadly tlapkama kolem krku jako stare zname, ale nejdriv se ocuchaly a pak si sla kazda po svem. Chtela jsem poslat fotky, ale je nejaky pomaly internet, poslu zitra, jak Olivka prozkoumava teren. Krom ocuchani na zacatku se pak s Ami uz nejak vic nekontaktovaly, Ami si zalezla na skrin a mozna trosku trucovala. No ale tedka vecer zase slezla, tak zas tolik nastvana nebude. Myslim, ze spolecnost brzo oceni. Bavila jsem se s mamou, ta ma 4 kocky a rikala, ze u nich to trvalo vetsinou tak 14 dni az 3 tydny, nez to zacalo vypadat, ze se holky znaji od narozeni. Brala si je postupne.
Hlavni je, ze se do sebe nepustily hned. V podstate si kazda tedka hledi sveho, maji kazda svuj zachudek a svoje misky, aby se necitily nejak ukrivdene. Pak to sloucime na jedno misto, az bude vsechno uplne v poradku.
Tak my se zase zitra ozveme, Oli moc zdravi, je vazne zlata. Hrozne hodna a dokonce se necha uz chovat.
Prejeme pekny vecer a jeste jednou dekujeme za super prirustek do rodiny.

10.10.2010:
Dobry den
takze novinky jsou takove, ze dneska v noci s nama spaly obe holky v posteli. Sice jsem se v noci vzbudila tim jak na sebe syci ale jinak nic. Dneska se pak zas nijak nekontaktovaly. Oli pokracovala v prozkoumavani terenu. Zatim ji vystrasi kazdy zvuk, takze se chvilema leka, kdyz treba varime v kuchyni a neco upadne na zem nebo tak. Ale to je normalni. Oli se uz chova, kdyz ji clovek pohladi, tak hned vztyci ocasek do pozoru a zacne se tulit. Ami si nasla utociste na skrini a vsechno pozoruje
Takze vsechno je v pohode a myslim, ze to bude brzo naprosto harmonicke. Olivka je naprosto zlata a tim, ze neni dominantni tak to bude jednodussi. Ona si hledi sveho, kouka rada z okna, to ji vsechno moc zajima..
Mejte se moc fajn a my se zase ozveme.

13.10.2010:
Dobry den!
Tak se hlasim s dalsimi zpravami o Oli.
Rekla bych, ze si u nas uz celkem zvykla. Ji konzervy, masicko /dostala cerstve od reznika/, zatim vubec neblinkala, chodi na zachudek, no proste vsechno, jak ma byt. Porad se mazli, chovame ji a koukame spolecne z okna. Vecer kouka na silnici, jak tem jezdi v dalce auta.
Ami porad trucuje, ale asi je spis zmatena, protoze treba vyjede i po mne, nasledne se ale prijde do postele omluvit, otira se mi cumackem o oblicej a jakoze odprosuje. Musi se s tim vsim nejak popasovat. Myslim, ze si docela rychle zvykla, ze je sama a ze ma tedy veskerou pozornost. Proste vsechno, co v utulku nemela a asi si rika, sakris, jen aby se mi sem nenastehovalo zase dvacet dalsich, Olivka je jen predvoj. Ale ne, hlavni je, ze si holky nevjizdi do chlupu, z vetsi dalky na sebe sice syci, ale tim to tak konci. Kazda si resi svoje a je to.
Takze vlastne zatim nemam zadnou spolecnou fotku, ale na to je asi brzo. Pak poslu, jakmile se mi podari nejakou ukoristit.
Moc diky a mejte se krasne!

19.10.2010:
Dobry den,
posilam slibenou fotku, jak jsme s Oli pozovaly a jednu takovou, kde ji to moc slusi. Na posledni fotce je Ami, abyste videli, s kym tedka Olinka bydli.
Kazdym dnem je to lepsi. Uz k sobe dobrovolne prijdou treba na metr a koukaji na sebe, ani nesyci, jen koukaji  Ale stejne kazda bydli jakoby ve sve mistnosti, jen na noc se sejdou u nas v loznici.
Tak drzte palce, aby se to vyvijelo ve stejnem duchu a muzu brzo poslat spolecnou fotku..
Krasny vecer na Moravu!

Fotografie z nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář