Jdi na obsah Jdi na menu
 


Paní Hromádková (nyní Žanetka)

18. 5. 2012

pani-hromadkova02.jpg Šedou mourečku Paní Hromádkovou jsme 7.4.2012 přivezly od paní Katzerové z Moravské Nové Vsi, která se ve svém domě v Moravské Nové Vsi starala o 10 kočičích nalezenců. V květnu 2011 jsme u ní nechaly vykastrovat 8 kocourů a od té doby tam pravidelně 1x měsíčně zavážíme krmení. Nyní však onemocněla a je upoutána na lůžko, takže se o kočky nemůže dál starat. Domluvily jsme prozatím, aby kočkám sousedky dávaly krmení, a kočky odtud budeme muset postupně umístit. Jako první jsme odtud odvezly právě Paní Hromádkovou a ještě kocoura Matýska, protože byli nemocní. 18.5.2012 byla jako jedináček umístěna do Hodonína do domku se zahrádkou a přejmenována na Žanetku.

Děkujeme Kamile Englerové a Pavlovi Zahradníkovi, kteří Paní Hromádkovou během jejího pobytu u nás podporovali formou adopce na dálku. 

Z jejího nového domova máme tyto zprávy:

25.5.2012:
Moc děkujeme za kočičku, kterou jsme si vzali od Vás. Je hodná a přítulná, mazlivá. Lepší kočičku jsme si nemohli přát. Moc za ni děkujeme a doporučujeme všem, aby se obrátili na vás.

19.6.2012:
Prejeme hezky den. Hromádkova-Zanetka,Vam posila fotecku. Je to uzasna kocicka.Je umazlena a hrava, jsme moc radi, ze ji mame. Zase se ozveme. papa

Fotky Paní Hromádkové z doby jejího pobytu u nás najdete zde

Videa, kde je Paní Hromádková:


Video pochází z května 2011, kdy jsme byly u paní Katzerové poprvé.

Fotografie z nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář