Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ramona

4. 10. 2008

ObrazekRamonu nám přivezla paní z Brna, která ji našla spolu s kotětem Vaneskou na silnici. Ramona byla 7.10.2007 umístěna do Mukařova, Praha-východ k pejskovi, v novém domově však pobyla sotva jeden rok - 4.10.2008 nám její majitelé oznámili, že zmizela.  Její noví majitelé nám za tu dobu napsali:

18.10.2007:
Ramona je hodná, ale bohužel na psa naprosto bezdůvodně vrčí a syčí, což většinou končí bitkou. Boje jsou spíše demonstrativní, pes si dává pozor na drápy a Ramona aby nezašla moc daleko a nepocítila psí zuby. Pokud se rozdává šunka, tak jsou u sebe ani ne metr, ale jinak se spíše vzájemně trpí. Nicméně obě přibraly. Tento týden se Ramona začala snažit dostat na zahradu a dvakrát se jí to zdařilo, ale vždy se naštěstí vrátila. Příští týden ji zkusíme pustit a uvidíme. Posílám i nějaké foto.

25.12.2007:
Děkuji za přání a posílám Vám fotky Ramonky. Ta se již aklimatizovala natolik, že přes den se toulá a večer se přijde vyspat domů. Ve všední dny, když jsme v práci, tak ji ráno pustíme ven a pak je doma než přijdeme z práce. Večer spí samozřejmě v posteli, ale bohužel vstává přesně v 5.30 a mě budí tak, že začne mňoukat a předníma nohama po mě šlape. Můžete mi věřit, že je vytrvalá. Jinak jsem ji naučil, že přijde na vysokotonové zapískání, je to velmi praktické, když chceme vědět, že je v pořádku, anebo když má jít domů, tak na ni jen zapískám a ona přijde. Je to slyšet opravdu daleko.

4.10.2008:
S lítostí Vám oznamuji, že během jediného měsíce zmizely všechny kočičky v okolí včetně Ramonky, která byla poslední. Čekali jsme deset dní, ale bohužel už se nevrátila a to i přesto, že jsme jí dali obojek s adresou.

Fotografie z Ramonina nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář