Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rozetka a Sigi

7. 10. 2007

 

Obrazek Obrazek

Černého kocourka Sigiho nám společně s jeho bráškou přinesla v červnu 2007 slečna, která je údajně našla v lese. Černobílá Rozetka se společně se svými sourozenci  narodila plaché kočce v jedné z městských lokalit. Oba byli díky 21. umísťovací výstavě PSOZ dne 7.10.2007 umístěni do Prahy.

Jejich noví majitelé nám napsali:

7.10.2007:
Dobrý večer,
kočičky si u nás pomalu zvykají. SIGI už se i mazli, ROZETKA je zatím hodně plachá. Chtěli jsme se zeptat, zda je u ROZETKY potřeba jít na vytažení stehů po kastraci, nebo se jedná o stehy, které se vstřebají?

Naše odpověď:
Dobrý večer,
moc děkujeme za zprávu o Sigim a Rozetce. Sigi je opravdu veliký mazel, Rozetka potřebuje víc času, ale určitě to brzy překoná a bude se mazlit také. Hlavně že tam není sama a Sigi jí vše ukáže, bude se jí ta změna lépe snášet....
Stehy u Rozetky jsou vstřebávací, nemusíte s ní nikam chodit, časem vypadnou samy.
Moc za oba děkujeme a zase napište, jak se jim daří, jak si zvykají.

9.10.2007:
Dobrý den,
Obě koťátka už se u nás zabydlela. Sigi jde příkladem stále trochu plaché Rozetce a předvádí se před ní. Když se začnou prohánět po bytě musím jim jít všechno z cesty. Ještě jednou děkujeme za možnost získat takové dárečky. Místo sledování televize trávíme poslední večery sledováním hravých koťátek. O vývoji situace budeme dále informovat.

 
13.10.2007:
Dobrý večer,
posílám fotku, jak se daří Rozetce a Sigimu - odpočinek po náročné honičce po bytě. Oba si již zvykli a nemají již s novým prostředím žádný problém. I plachá Rozetka už se nechá hladit a přestala se bát neznámých zvuků. Oba pěkně jedí a chodí na záchod. Největší zábava je prohánění balonku po bytě. To dokáží deset minut v plném nasazení a pak musí několik hodin spát.
 

roz-a-sigi2.jpg

 

 

 

 

 

 


 

10.2.2018

sigi250.jpg

Dobrý den,
jak jsem slíbíla - zasílám nějaké fotky kočičáků, které jsme si od Vás vzali na umisťovací výstavě v květnu 2006.
Sam (tenkrát se jmenoval Sigi) je vyloženě šéf celé rodiny. Rozetka je pořád trošku poplašená, ale lidí už se nebojí. Občas trochu zazlobí - vyčurá se kde nemá.
Oba se těší dobrému zdraví (doufám, že to nezakřiknu) - za celou dobu byl jenom Samík jednou v nemocnici - něco někde sežral a měl zánět tenkého střeva a slinivky, ale zvládli jsme to:-)
Krásný den, Pavla, Praha
 
 

23.10.2018
ozývám se opět po nějaké době a bohužel mám jednu smutnou zprávu - po 13 letech nás (kvůli komplikovanému zdravotnímu stavu) opustila Rozetka, kterou jsme si spolu se Samem brali od Vás na umísťovací výstavě v Praze. Fotku Rozetky spící pod radiátorem - což bylo její oblíbené místečko - posílám. 
Samovi (tenkrát Siggi) se daří stále skvěle - posílám fotku, jak mi pomáhá při kancelářské práci z domu :-)

Sam                                      Rozetkasam-u-pc.jpg
sigi.jpg
 

Náhledy fotografií ze složky Rozetka a Sigi v novém domově

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář