Jdi na obsah Jdi na menu
 


Salma (nyní Wendy)

6. 10. 2007

Obrazek"Whiskas" kočička Salma byla nalezena opuštěná pod mostem, kousek od sídliště. Byla neuvěřitelně vyhládlá, uši plné svrabu, ale jinak v pořádku. Neustále vyhledává lidskou společnost, je hodná a mazlivá. Když není nikdo, kdo by si jí všímal, dovádí s ostatními koťaty. 6.10.2007 byla umístěna do Hrušovan nad Jevišovkou k 5měsíčnímu štěněti jezevčíka.

 

Její noví majitelé nám napsali:

6.10.2007:
Dobrý večer, vše je v pořádku. Už s námi leží v posteli a spí. Už se seznámila i se psem a myslíme, že budou dobří kamarádi.

11.10.2007:
Salma už si zvykla. Je to náš miláček. S pejskem je to trošku horší. Hrají si spolu, ale každý by si chtěl hrát jinak, takže musí mít neustálý dozor. Jinak jí říkáme Wendy. Je opravdový mazlíček.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

zkouška II.

(Jana, 30. 9. 2007 17:41)

Dobrý den,
no na koucourka reaci nemá ale ten je v podctatě venkovní, takže se domu příjde jen najíst a vyspat a je umístěn v předsíni. Měli jsme pravě představu kočičky která by byla jen domácí a nechodila ven. Starší kočička by nám vůbec nevadila, hlavně když by byla mazel a pomohli bychom najít domov opuštěné kočičce.
Ovšem po včerejším rozhovoru s "tchýní" to vypadá, že kočičku nedovolí. Snad se ale vše otočí k dobrému a budeme si moc nějakou čičinku vzít. V tom to případě Vás budeme kontaktovat.
Přejeme Vám hodně spokojeně umístěných nalezenců.
S pozdravy Jana a Zdeněk

Zkouška

(Kočky SOS, Petra, 30. 9. 2007 14:05)

Dobrý den,
a nešlo by vyzkoušet si reakci přítele na kocourkovi, který žije s Vámi v domě? Pokud by se ukázalo, že přítelovi kocourek nevadí, můžeme se domluvit na dalším postupu. Co se týče Salmy, tak vzhledem k tomu, že je to hravé kotě, raději bychom ji umístily někam, kde by měla nějakého zvířecího kamaráda, popř. je možné si ji vzít spolu s dalším kotětem. Pokud byste trvali na jedné kočce, mohly bychom Vám nabídnout nějakou starší kočičku, která ostatní kočky nemusí a bude ráda rozmazlovaným jedináčkem.

dotaz

(Jana, 29. 9. 2007 20:44)

Dobrý den,
chceme si s přítelem pořídit kočičku a Salma nás velice zaujala. Přítel je ale alergik a nejsem si jista jak by reagoval na soužití s kočičkou. V domě již mají psa a koucourka, ti ale nežíjí ve stejném patře jako my. Chtěla bych se zeptat jestli by šlo udělat něco jakou zkouška, že by v případě nepřijatelné alergické reakce bylo možno Salmu vrátit, či by její odběr byl z naší strany konečný. Děkuji za odpověď Jana