Jdi na obsah Jdi na menu
 


Samuel

28. 2. 2010

ObrazekZrzavý kocourek Samuel se v zimě na přelomu 2009/2010 zhruba 3 měsíce potuloval u nádraží v Hodoníně. Nějakou dobu jsme ho tam krmily a protože byl velmi přítulný a evidentně nikomu nepatřil, vzaly jsme jej v únoru k nám. 28.2.2010 byl jako jedináček umístěn do domku se zahrádkou do Zlína.

Z jeho nového domova máme tyto zprávy:

2.3.2010:
Dobrý večer, Samuel byl zalezlý v tom domečku a ani nežral, nechali jsme ho v klidu, ať se rozkouká sám, dnes už za mnou sám došel, nechal se pomazlit, nažral se a zalezl zpět, rád si hraje s tkaničkou, s kterou před ním mávám a on ji chytá. Pošlu i fotky, až nějaké nafotím.

10.3.2010:
Samík už je s babičkou nejlepší kámoš, furt je u ní, dívají se spolu na televizi, lehává na pohovce, je úplně super. Fotky pošlu.

14.10.2010:
Dobrý den, posílám fotky Samuela jak si lenoší u babičky, snad si vzpomenete byla jsem u Vás pro něj s přítelem pro babičku k narozeninám, jsou obrovitánští kamarádi, bez babičky ani krok, je stále s ní, když kope venku na zahradě je s ní, když vaří je s ní, přes den si může jít ven, občas uloví myšáka nebo ptáčka na noc spí na pohovce, jeho pelech se mu nelíbil, večer koukají na televizi, je prostě bezva, zvykl si i na děti, na cizí lidi je stále velmi nedůvěřivý ale aspoň jej nikdo neukradne.

Fotografie z nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář