Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sára, Voltér a Ted

6. 1. 2012

sara02-05.jpg wolfgang07.jpg ted02.jpg

Mourečka Sára se připojila k dětem naší známé v Bojanovicích a šla s nimi až domů. Je to moc milá kočka, hodná, přítulná, k ostatním kočkám snášenlivá. Je tedy vhodná společnice k podobně starému kotěti do bytu nebo do domku se zahrádkou. 14.1.2011 byla umístěna do Moravského Písku ke dvoum kotatům. Zrzavého Voltéra našla u činžáků ve Strážnici paní, která krmí ve Strážnici venkovní kočky. Byl velmi zubožený a nemocný, je mazel, ale zatím hodně opatrný k neznámým lidem. 4.3.2011 byl umístěn k Sáře. Mouratého kocourka Teda našla v nemocniční zahradě paní, která se tam stará o venkovní kočky. 6.1.2012 byl umístěn k Sáře a Voltérovi.

Děkujeme Ivě Mrkvové, která Teda během pobytu u nás podporovala formou adopce na dálku,

Z jejich nového domova máme tyto zprávy:

15.1.2011:
Dobrý den, Sárinka je úžasná, hodná, mazlivá, spala s námi v posteli, chutná jí a pomalu se seznamuje s našimi koťaty. Ta na ni syčela, ale už se očichávají! Včera Sárinka hodně odpočívala a pospávala a dnes je hravá a zkoumá nové prostředí. Během dalších dní zase napíšu.

27.1.2011:
Kočička Sárinka je bezvadná, mazlivá, hravá. K našim koťatům přivykla, hrají si spolu a spinkají všichni 3 v prádelním koši. Moc za Sárinku děkujem! Je to hodná a vděčná kočička!

5.3.2011:
Dobrý večer, píšu zprávičku o Voltíkovi. Je to mnohem lepší než včera, včera Voltík řádil, skákal po nábytku, něco i rozbil a moc se bál. Dnes už se nechá pohladit i pochovat. Ale pořád je schovaný někde po úkrytech! Zatím nechce jíst. Ale od včerejška je to velký pokrok!

8.3.2011:
Dobrý den, Voltík si pomalu zvyká. V noci ještě sem tam řádí, rozdrápal koberec, naštěstí jenom kousek, která se dal zachránit. Nechá se hladit, už i vrní. Pořád se ale bojí různých zvuku. Ale chvílemi se snaí k nám přiblížit, je vidět, že je rád, že se s někým mazlí. Zatím skoro nejí, jen pije vodu. Je čistotný.

9.1.2012:
Dobrý den, posílám Vám zprávičky o Tedíkovi. Tedíček se u nás v novém prostředí adaptoval během 2 minut, kdy se rozhlédl po novém bydlení a pak už se jen mazlil, mazlil a mazlil:-) Všechno potřebuje prozkoumat a vše ho zajímá. Mazel je to obrovský, velmi srdečný a přátelský. Moc  rád si hraje a chce lašovat, je zvídaví. Jinak s našimi ostatními kočkami zatím moc nekamarádí, ale to se snad časem dá do pořádku. Je čistotný, hravý a takový neposeda. Avšak mazlením nikdy nepohrdne. Moc za Tedíka děkujeme. A zase dáme vědět, co nového.
Ještě jednou díky a přejeme Vám i kočičkám úspěšný Nový rok.

20.2.2012:
Dobrý den, posíláme fotečky Tedíka. Tedík je úžasný, hodný, vděčný, mazlivý, přátelský, nekonfliktní, pohodový kocourek. S vašimi kočkami kamarádí i s naším pejskem, který ho má velmi rád a pořád se k němu přituluje.
Moc za něj děkujeme a  moc Vás všechny zdravíme.

Fotografie z nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář