Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sára 04

26. 6. 2012

sara04-01.jpg Mramorově zbarvená Sára se přitoulala v těch největších mrazech k lidem, kteří bydlí u hlavní silnice. Ti jí dávali najíst, ale doma ji mít nechtěli, protože v domě měli psy. Při návštěvě veterináře se pak paní náhodou zmínila, že kočce teče něco ze zadečku, ale na operaci ji vzít nechtěla. Nabídly jsme jim tedy pomoc, ale když jsme zjistily, že by ji i po operaci měli dál jen venku, vzali jsme ji rovnou k nám. 26.6.2012 byla umístěna do Pardubic ke kocourkovi.

Děkujeme firmě Anny Zázvorkové Produkce a Jazyková škola Most, která Sáru během pobytu u nás podporovala formou adopce na dálku.

Fotky Sáry z doby jejího pobytu u nás a z jejího nového domova  najdete zde.

Ze Sářina nového domova máme tyto zprávy:

26.6.2012
Pardubice přejí pěkný podvečer......tak první hlášení do Hodonína.....předání proběhlo dobře-vše snad ok...Doma asi hodinku byla zalezlá-potom ji zvědavost přemohla a vyšla ven za námi...Držte se-nechá se ode mně podrbat, pohladit...vyčesala jsem ji kožíšek-držela!!! Pak si vzala trošku Pribináka-a očmuchává pozvolna okolí! Jen na našeho číču syčí-vrčí....a zkoušela to i na mě.Ale myslím si, že na první den je to víc než úspěch! Nemohu čekat zázraky...Trošku ji slzí oči...umyla jsem ji to borovou vodou...tak snad to bude dobré!!!

28.6.2012
Pěkný pozdrav od Sáry z Pardubic....Tak jen na skok-podám zběžně info.....dnešní noc docela ok-spala se mnou v posteli-byla asi z toho vrčení a syčení tak unavená, že padla...usnula mi na ruce...Dnes již ráno zase byla v kondici-jak se Danýsek mihne kolem-syčí jak zmije....a on by si s ní tak chtěl hrát...!!! Jinak ale dlabe, občas se přiběhne pomazlit-kožíšek jsme znova vyčesali a je z ní pěkná holka....Tak snad zmákneme i časem to ostatní...Dostala balonak a nyní se věnuje zkoumání kulaté šílenosti...Tak od nás zatím vše...pěkný den....

26.10.2012
Přejeme vám pěkný den z Pardubic-moc a moc pozdravů od Matěáskových a také od vaší bývalé svěřenkyně Sáry.....je z ní pěkná madam.....takové chlupaté miminko, je hodná, mazlivá a myslím si, že i vděčná!! Pochopila, že ji tady nic nehrozí a že se má snad dobře!! S Danym vymýšlejí samý kočičiny-takže jednou sedí na skříni u rybiček, příště na mě číhají ve skříni....pak si hrají na dostihy....a jsou to super mety!!! To bych nevěřila, jak kočka dokáže vystartovat a letět......chodí se dívat"na kino"....krmíme sýkorky a ptáčky...tak svorně sedí na stole a mají první řadu....a vydávají speciální zvuky......Takže posílám pár fotek...aby jste je oba viděli....a ještě jednou moc díky a pozdravujeme z Pardubic....

26.5.2013
Pardubice vám všem přejí pěkný den....jak jsem slíbila, posílám pár  nových fotek  Sáry a Danýska. Oba jsou z útulku- Sára od vás a a Danýsek  z HK. Snad se u nás mají dobře...a jak uvidíte...myslím si, že jsou spokojeni.. Sára je malý pometlo a ďáblík k tomu, ale jinak jsou to zlatíčka. SÁRA SE NERADA ČEŠE....jak může, vezme hřeben to tlamičky a mizí s ním pod stůl...kde si na něm brousí zuby a hraje si s ním...ale jinak jsou oba hodní...a je s nimi doma fajn!! Oba se naučili do postele...takže se tam někdy už ani nemohu vejít...Snad se fotky budou líbit a hodit.....zase se ozveme....a díky za všechny jiné kočičky....nesmím se dívat na vaše stránky, protože brečím nad osudy těch jiných.... a nad blbostí a nezodpovědností, krutostí...všech lidí... Je mi z toho hodně smutno!! Tak ať se daří...a hodně hodných, nových, slušných majitelů kočičáků.

15.3.2016
Přejeme pěkný den z Pardubic....
sara300.jpg
Zdraví vás Danýsek a Sára.... Posíláme fotky do kalendáře.... snad se některá bude líbit!!  Na 4 fotkách je vaše bývalá svěřenkyně Sára a na fotce 1535 - je Danýsek - také z útulku, z Hradce Králové! Jsou kamarádi, jak vidíte - mají se dobře a snad jsou spokojení... Přibyla k nim pudlí slečna Baruška, takže mají kamarádku... (po úmrtí mamky)..... Budeme se těšit....a pošlu nějakou korunku na opuštěné kočičky od té nemocné paní.
Držím vám palce..., a ať se vše daří!
Květa M.

Fotky Sáry z doby jejího pobytu u nás a z jejího nového domova  najdete zde.

Starší fotky z nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Nádherná kočičí holčička,

(Daniela se svými osmi kočkoláskami, 16. 3. 2016 6:40)

ale stejně krásný je i Danýsek.Je to jako u nás s domácíma-venkovníma přitoulanýma a někým opuštěnýma číčama,které mají u nás azyl,kdykoliv potřebují-kočička Lotynka má stejný výraz ve tvářičce jako Sárinka a Danýsek je zase podobný zachráněnýmu Mourečkovi.
Přeji hodně zdraví a vše nejlepší všem u Vás v Pardubicích.

Re: Nádherná kočičí holčička,

(Daniela, 4. 10. 2016 8:09)

Děkujeme za pochvalu...Sára i Danýsek se u nás mají dobře...snad jsou spokojeni i oni...Květa M

Sára

(vk, 19. 3. 2016 1:16)

Takže Sára z Hodonína bydlí skoro na dohled od Potštejna, v Pardubicích – mého rodného města... tak zdravím za Michonneta a Bělinku... :-) ten pán od Michonneta, Bělinky a Chlupáčka :-)

Re: Sára

(Kočky SOS, 19. 3. 2016 10:30)

Ano pane Viléme, my máme široký "rozptyl" :-) Naše kočky mají nové domovy nejen po celé republice, ale i na Slovensku - letos 1.2. tam odjel Zoran a dokonce i v zahraničí - 20.2. odjela naše Terezka do Vídně! Máme z toho radost!

Re: Re: Sára

(VK, 20. 3. 2016 19:52)

Za to všechno co děláte byste měly dostat metál! :-)
Vilém