Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sebastián (nyní Flíček)

8. 8. 2009

ObrazekKrásný dlouhosrtý bílomourek Sebastián se spolu se sourozenci narodil kočce, která se přitoulala k jedné staré paní na dvůr. Kočku jsme vykastrovaly a vrátily k paní, která se o ni bude dál starat, pro koťata hledáme nový domov. 8.8.2009 - Sebastián byl umístěn do Veselí nad Lužnicí ke dvěma kočkám do bytu a přejmenován na Flíčka.

Jeho nová majitelka nám napsala:

10.8.2009:
Sebastián je moc statečnej kocourek. Po strachu ani památky, všechno prozkoumal a objevil. Jen náš kocour ještě trochu syčí. S kočkou je to horší, ta i vrčí. Doufám, že se to podá.

26.8.2009:
Vážená paní Tomalová,
8. srpna jsme si od Vás přivezli kocourka Sebastiána. Snad to nevadí, přejmenovali jsme ho na Flíčka - není to jméno tak vznešené ale byla to první reakce naší babičky - jé to je krásný Flíček - a už mu to jméno zůstalo. Kocourek již na něj slyší. Byl od první chvíle nebojácný, hned všechno v bytě zkontroloval, zasyčel na domácí kočičáky, vybaštil plnou misku, našel písek a řádil dál.
Dneska se již žádné syčení ani vrčení mezi našimi čtyřnohými obyvateli nekoná. Kočka Sára kotě adoptovala a protože je také hravá, o legraci není nouze. Kocour Dan hraje roli rozvážného otce, blázniviny kotěte toleruje ale zřejmě si myslí své. Flíček si rychle zvykl na naše domácí rituály. Ráno dohlídne s ostatními na mytí a plnění misek, odpoledne mě již u dveří očekává celá smečka. Pak chvíle hraního a mazleního, kdy bych potřebovala tři ruce a pak znovu plnění misek.
Že se dá spát leckde po bytě, v tom má kocourek jasno. Ale nejlepší jsou vždy právě vyhřáté pelíšky po "tátovi" Danovi. No a v noci je Flíček hezky zařazený vedle "dospělých" v mojí posteli.
Takže asi tolik krátké zprávy z nového domova.
Zdravím a ještě jednou děkuji za kocourka.

11.2.2010:
Vážená paní Tomalová,
uběhlo již několik měsíců, co jsme si od Vás přivezli kocourka Flíčka -Sebastiána (8.8.2009). Dneska je mu již 11 měsíců - je to velký chlap a je právoplatným členem naší kočko-člověčí smečky. Posílám Vám pár foteček, aby všichni viděli, jaký je to krasavec, snad ani Norská lesní mamina by se nemusela za takové koťátko stydět.


30.8.2013
Právě před čtyřmi roky jsme si přivezli od paní Tomalové z Hodonína čtyřměsíční koťátko Sebastiána.  A vyrostl nám z něho takovýto fešák. Veselý, přátelský a muchlací kotík. Děkuji.

Fotografie z nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz.
Od 30.8.2013 pak
zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

jéééé ten je nááádherný!

(Daniela, 31. 8. 2013 8:08)

Opravdu přepychový kocouek-pan kocour!Jako kdyby se narodil v nějakém královském loži,nějakým interšampionovým rodičům.gratuluji!I ti ostatní koukající z okýnka jsou nádherní,člověka těší takové zprávy!Hodně zdraví všem kočičáčkům u vás doma i okolí.Kočky jsou nejúžasnější tvorové na světě!!!!!!
S pozdravem Daniela a jejich sedm kočičích šňupáčků-chlupáčků

tQMavmTEdgM

(dkxpbb@rcfzzr.com, 11. 9. 2009 1:53)

yznQxG <a href="http://ougwqbiucofl.com/">ougwqbiucofl</a>, [url=http://gbubneteryom.com/]gbubneteryom[/url], [link=http://ifibxwgdyqzf.com/]ifibxwgdyqzf[/link], http://faqsibjszxhs.com/