Jdi na obsah Jdi na menu
 


Týna(02)

16. 2. 2013

tyna02-06.jpg Týnu nám v 12/2012 přivezla ještě spolu s dalšími dvěma koťaty pošťačka ze Strážnice, kde je odchytila pod auty. Týna je krásná, huňatá, moc milá kočička s krásným kožíškem, je to takový malý medvídek, velmi mazlivá, opravdové zlatíčko.  16.2.2013 byla Týna umístěna k majtelům, kteří u od nás mají Čany a Normu.
Norma bohužel v prosinci 2012 zemřela.

 

Děkujeme Jorze Liškové, která Týnu během jejího pobytu u nás podporovala formou adopce na dálku.

Fotky Týny z doby jejího pobytu u nás a z nového domova najdete zde.

Z jejího nového domova máme tyto zprávy:

18.2.2013
Dobrý den, Týna proběhla dům a je tu zabydlená. Kytky jsou vyhrabané, klubíčka rozmotané atp. :) S Čany žádný zásadní konflikt. V týdnu pošlu víc info.

4.3.2013
Dobrý den,
posílám jen krátké info o Týně a jejímu zvykání si ...
V podstatě stačí jen napsat, že Týna si zvykla hned. Hned po příjezdu si proběhla celý dům a hned se zabydlela. Čany na ní nejdřív koukala překvapeně a pak se hned urazila :) Ale už by se dalo říct, že po těch dvou týdnech si na sebe zvykly, jen na sebe sem tam zasyčí, tedy spíš Čany na Týnu, neboť narušuje její klídeček. Týna neustále pobíhá po bytě a cokoliv není přidělané, je vlastně hračka .. možná se měla jmenovat spíš Tornado Lue :) Nejdřív jsme si říkali, že by bylo fajn, aby nebyly kytky po příjezdu z práce moc rozhrabaný, ale teď už jsme v podstatě rádi, když je najdeme v původní místnosti :)
Do svých her zatahuje i Čany což je dobře, protože Čany je hrozný lenoch a pěkný vypašenec.
V příloze posílám pár fotek ...

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář