Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zek

22. 11. 2009

ObrazekKrásný bílomouratý kocourek se narodil opuštěné kočce ve sklepě rodinného domku v Hulíně. 22.11.2009 byl na umisťovací  Výstavě pro kočku umístěn do Prahy. Z jeho nového domova máme tyto zprávy:

24.11.2009:
Dobrý den,
tak už se daří lépe než na foto, už se tolik nebojíme, ale když se my jdeme oblékat a odcházíme, tak se tam zase schováme.:-) Zřejmě má strach, že by zase někam jel.:-)
Náš stávající se jmenuje Leon.
Zatím ten náš "prevít" moc radostí nejásá z nového příchozího...
Zkusíme dle rady nechat pootevřené dveře a uvidíme (ale přece jen se trochu bojím, neboť ten náš na něj skrs dveře vrčí..)
Držte palce

30.11.2009:
Dobrý den,
Ani nevim kde začít...
Sbližování s naším kocourem nedopadlo zas tak dobře jak jsme si představovali. Zek trávil veškerý čas za skříňkami a či podpostelí nebo jinde schovaný.
Krmení bylo obtížné, neboť se bál přijít, a když se odvážil přece jen, tak ten náš zloun na něj byl zlý... a jeho misku samozdřejmě vymetl (máme bezednou kočku) takže pak krmení separatně v jinem pokoji. A popravdě řečeno ten náš Zloun Zekovi nic nedal zadarmo a pěkně ho proháněl až ho zahnal...
Takže jsme se rozhodli Zeka věnovat mamince. Je v důchodu a se Zekem si padli naprosto do oka. Maminka žije sama a za tohodle báječně mazlivého kamaráda je vděčná a mooc šťastná.
Jen se podívejte na fotky... :-)

7.12.2009:
Zek se má báječně. A mamkou tráví večery hraním s myskou sám se prý krásně zapojuje do toho co mamka dělá - když se vaří, sedne si a kouká jak se to připravuje (samozdrejme, že takt trochu ocekává dobrůtku, ale nedotírá), spolu koukají na TV - vleze na klin, hreje a přede a kouka na TV taky.
A už se přestal bát, že někam bude zase muset (vždy když se mamka oblékla, tak  se schoval). Teď se rozloučí a jde si po svém.

Fotografie z nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář