Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ziki

15. 3. 2008

ObrazekBílý kocourek Ziki s legračními černými šmouhami na kožíšku pravděpodobně vypadl z okna - na sídlišti pod keřem jej našel pán a odvezl jej na policii, která nám ho předala.  Měl zlomenou nožičku, ale pomalu už srůstá. Ze zranění si Ziki nic nedělá, vesele běhá po bytě a zvědavě sleduje, co je kde nového. 15.3.2008 byl umístěn do Brna k britské kočce Elince. Jeho noví majitelé nám napsali:

19.3.2008:
Ziki si u nás zvykl velmi rychle, byt si prošel a zdá se, že se mu u nás líbí. Už nám sedí na klíně, mazlí se a pusinkuje. Je to miláček. Naše kočička na něho prskala, ale už je to v pořádku. Jedli spolu i z jedné misky:-) a myslím, že brzy budou velcí kamarádi. Zasíláme odkaz na fotky z prvního dne.

19.5.2008:
Ziki se má moc dobře, je hodně mazlivý a rád a hodně papá. Na svou kočičí kamarádku Eli si už zvykl a ona na něho, takže spolu spinkají v jednom pelechu a jedí z jedné misky. U misky ale Ziki není gentleman, raději se napapá sám a pořádně, ale Elinku pusinkuje a čistí, takže je to myslím dobré.
Myslím, že je u nás rád, tak snad mu to vydrží.
Brzy snad pošlu nějaké fotografie, hodně vyrostl. Mějte se pěkně.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Ziki v novem domove

(Andrea Lotocka, 20. 3. 2008 12:33)

Zikiho mame necely tyden, ale uz si zvykl. Je to milacek a moc rad se mazli. Prozkoumal si cely byt a rad se kouka z okna. S nasi kocickou Elinkou by moc rad komunikoval, ale ona se ho zatim trosku boji. Uz na neho tolik ale neprska a jedi z jedne misky. Myslim, ze brzy se skamaradi a bude to v poradku.
Dekujeme za vsechno a brzy se ozveme.