Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zola nyní Zoja

7. 4. 2013

zola02.jpgČerná Zola se přitoulala k pánovi na zahradu, jeho dcera ji tam ale nechtěla. Zavolala nám, že poškrábala její dceru a že má určitě vzteklinu. Nedali jí celou dobu ani najíst, byla velmi vyhublá. U nás je vůči kočkám i lidem je moc přátelská, bezproblémová. 7.4.2013 - Zola byla umístěna za pomoci o.s Dobré ruce do Ždáru nad Sázavou k dalším kočkám.

Fotky Zoly najdete zde.

Děkujeme paní Světlaně Hirtové & její pejskokočičí smečce Karlíkovi, Robinkovi a Montymu, že Zolu po dobu jejího pobytu u nás podporovali. 


Zprávy z nového domova

8.4.2013
Dobrý večer paní Tomalová.
za vaši kočičku moc děkuji, jak jsem ji včera ve Skrejšově uviděl, bylo to úplně jasné. Láska na první pohled. Kočičce říkám Zoja po kočičce, kterou jsem měl jako malý kluk a je to skoro podobné. Jinak jsem já i maminka nadšený, kočička tu je, jako odjakživa, vůbec se nebojí, prozkoumala celý byt, a usoudila, že nejlepší je moje postel a kuchyňský stůl. Paličatost se zatím neprojevuje, dokonce ani na naši Klárku, druhou kočičku ani nezavrčela. Nejprve ji ignorovala, ale už si vedle ní stoupne i k misce, na posteli leží kousek od ní, ale vůbec nevrčí. Nejúžasnější je její neustálé mazlení a drcání hlavičkou. Je prostě jedinečná a ještě jednou moc děkuji. Co nejdříve udělám nějaké foto a budu Vás občas informovat. Jinak dnes s náma obědvala kuře, kterým naše Klárka pohrdá, krmím Proplan a Hills a to jí chutnalo. Záchodek našla ihned. Jsme za ni opravdu vděčni, krásně jste ji vychovali.
Moc děkuji, Jaromír

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář