Jdi na obsah Jdi na menu
 


Albert 05

26. 7. 2020

albert7a.jpgKocour, kastrovaný, nar. 5/2019
Umístění:
depozitum Hodonín I.

5.8.2019 - Dnes k nám oznamovatelka přivezla černé nemocné kotě, které nalezla v Kobylí. Je to kocourek, dostal jméno Albert, je umístěn do karantény a dostává antibiotika. 27.9.2019 - Alber je zdravý a může do nového domova, je vhodný i do rodiny s dětmi. 26.7.2020 - Dnes odjel Albert do nového domova, do Tvarožné, Brno venkov, do domku, kde bude rozmazlovaným jedináčkem.

Další fotky zde.

Albert byl adoptován na dálku - krmivo i veterinární péči a další náklady spojené s pobytem  v našem depozitu mu hradila Martina N. Děkujeme!  

 

Zprávy z nového domova:

mensi.jpg27.7.2020
Dobrý den,
Bertík vůbec neplakal, zatím ani jednou. Kolem desáté si lehl do záchůdku a vylezl až ráno kolem 7. Teď už celkem pobíhá a tulí se, občas se schová za gauč, ten není přiražen ke stěně, takže může se tam schovat a běhat kolem něj.

31.7.2020
Dobrý den,
zasílám další fotky z Bertíkova nového domova. Už hezky chodí na záchod, vyměnili jsme stelivo a je to lepší. Zlepšila se i jeho strava, stále jí celkem málo, ale pravidelně pije. Pořád si s námi hraje a mazlí se. Učíme ho také na škrabadlo. Oči má také lepší.

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář