Jdi na obsah Jdi na menu
 


Alenka 03

24. 7. 2018

img_5902.jpgKočka, kastrovaná, nar. 2017
Umístění:
depozitum Hodonín II.

1.3.2018 - Dnes jsme přijali kočičku, která žila venku v areálu jedné firmy u Hodonína. Kočička je mladá, drobná a není plachá, takže ji vracet nebudeme a najdeme jí domov. Dostala jméno Alenka. 4.5.2018 - Alenka je zdravá, milá kočička a může do nového domova. 24.7.2018 - Alenka odjela do nového domova do Hroznové Lhoty, do bytu ke kočičce.

Další fotky zde.

Alenka byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byli Petra, Anton a kocour Matýsek. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

img_1186.jpg24.7.2018
Dobry vecer,
posilam par fotek Alenky z noveho domova. Je velmi mazliva. Zatim se zdrzuje v jednom pokoji,kde ma vse, co potrebuje. Ostatni pokoje si prohledla, ale zatim se s domaci Miou po sobe divaji z dalky. Alenka reaguje vyborne, takze se ceka na Miu, az se bude chtit vic seznamovat. Ale vypada to dobre. Budu Vas informovat o dalsim deni. Moc dekuji a preji prijemny vecer.
Lucie

30.7.2018
Dobry den,
ozývam se po tydnu, co jsem si od Vas odvezla Alenku. Alenka se uz druhy den chovala jako doma, domaci Mii chvilku trvalo, nez Alenku uplne prijala. Momentalne uz funguji naprosto bez problemu a urcite z nich budou perfektni partacky. Dostaly nove skrabadlo a maji se vyborne. Posilam par fotek, ktere se mi podarily vyfotit.
Lucie

img_1637.jpg10.9.2018
Dobry den,
hlasime se z Hroznove Lhoty, posilam par fotek Alenky, ktere myslim hovori samy za sebe. Mame se vyborne a posilame pozdravy.
Lucie

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář