Jdi na obsah Jdi na menu
 


Alžbětka 02 a Pecka

18. 4. 2015

alzbetka400.jpgKočka, kastrovaná, nar. 8/2014

Alžbětka je krásná černobílá kočička, kterou někdo odhodil do areálu ZOO v Hodoníně a jejich zaměstnanci nám volali, protože ZOO má útulek pouze pro psy, ale to zřejmě majitele Alžbětky vůbec nezajímalo. Alžbětka je mladá, milá a hravá kočička, jejího budoucího majitele však musíme upozornit, že je velmi vybíravá v jídle, odmítá kočičí konzervy a kapsičky, ale velice ráda má syrové maso, případně konzervy pro kočky, které obsahují 100% maso a má ráda i lidské jídlo. Poslední dobou začíná baštit i granule, ale musí být drobné. 18.4.2015 na Jarní umísťovací výstavě Brně byla Alžbětka umístěna spolu s Peckou do Brna, do bytu.

Další fotky Alžbětky z pobytu u nás a z nového domova s Peckou zde.

 

pecka400.jpgKočka, kastrovaná, nar. 9/2014

Pecku jsme našli naříkat na vlakovém nádraží v Hruškách, pobíhala po peronu a hrozilo, že spadne do kolejiště. Je to milá, hravá a mazlivá kočička. 18.4.2015 na Jarní umísťovací výstavě Brně byla Pecka umístěna spolu s  Alžbětkou do Brna, do bytu.

Další fotky zde.

Pecka byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byli Jana a Tonda Zapletalovi & kocourci Flíček a Mourinek a kočička Míša. Děkujeme!

 


Zprávy z nového domova:

18.4.2015
Dobrý večer, posíláme vám pár foteček Pecinky a Alžbětky. Pecinka je ještě trochu bojácná, ale už se rozkoukává. Alžbětka se cítí jako doma, už vše prošmejdila a je úžasná, dokonce mi pomáhala vařit. Jsou úžasné obě dvě!

19.4.2015
Dobré ráno přejeme a posíláme další dávku foteček - večerní spaní a ranní seznamování. Musíme říct, že jsme úplně překvapení celá rodina - Pecinka se rozkoukala a všude šmejdí a poletuje... zavoláme Peci a Bety a obě příjdou! Děkujeme za krásnou neděli.

20.4.2015
Krasny pondelni  den prejeme z Brna.
Třeti den mame  Peci  a Bety  a jsou uzasny, den ode dne otrkanejsí :) Celý byt uz znaji dokonale a hraji si s nami na schovavanou. Peci nam zacala rybarit :D  a Bety pro zmenu  lenosit ..... Holky se uz pomalu  zkamaradily, akorat obcas Peci jeste zasyci  :)
Přeji vám krasny slunecny den, par fotecek  jeste posilame,  Betynka  se rada válí v posteli.

4.5.2015
Dobrý den z Brna přejeme  :)
omlouvam se, že píši až dnes..... Děkuji vám za odpověd :)    
Holky jsou uplně úžasný, už si na sebe zvykly,  což je dobře. Každý večer tady po bytě lítají  a honí  se,  děli se o jidlo a  jsou proste  perfektní. Pecinka si neskutečně rychle zvykla, sama si chodi i pro pohlazeni a přivítá nás, když dojdeme domů :) Betynka  je na tom stejně, akorat teď posledni dny je strašně umazlena, nee že by se nám to nelíbilo, naopak toho všichni využíváme :) 
Betynka nás najíst nechá, ale musi samozřejmě okoštovat, jinak  by to nešlo :)   Co se týka jidla, představte si, že jí vše co ji dáme, ale asi tomu pomohla Pecinka a náš pejsek Terezka.  Jí totiž společně  a asi ji to děla dobre. Syrove maso  jsme zkoušeli, holky to miluji a jak mlaskají, neuvěřitelné!  Betynka dokonce i granulky jí, když má malo a má chuť, takže opravdu neni problem s jídlem.  Ale je to pomocnice kuchařka, posilám pár foteček. Holky pozdravuji vrněnim  a pěkný den přejeme. Video zde.

26.6.2015
Dobry den z Brna,
zdraví Vás Pecinka a Betynka! Holky se maji skvele, ale jsou to raubirky, hlavne vecer, ale jinak spat se musi jen v posteli. Pritel holkam udelal skrabadlo a zasitoval balkon, takze chodi ven a tam je jim nejlepe. Posilam vam par fotecek.

25.9.2015
Dobrý den,
posílám vám pár fotecek Pecinky a Betinky :-) jak se jim daří :-)...
Z počátku byla Bety mazlik a Pecinka bojacna, no ted se vše změnilo. Pecinka každou noc spinka se mnou a každé ráno co ve 4 hodiny vstavam se mnou chodí na záchod, do koupelny, všude a pořad by se jen mazlila. Každý večer, když se ji chce už spat, tak si vleze za mnou pod deku a spinka se mnou, zatím co Betynka přijde jen, když chce ona sama. Moc se mazlit nechce, ale když to na ní přijde, tak to je co říct :-) dokonce před nedávnem začala i vrnet - zatím ještě nikdy nevrnela, až do nedávna.

Další fotky Alžbětky z pobytu u nás a z nového domova s Peckou zde.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Gratulace!

(Daniela se svými osmi kočkoláskami, 19. 4. 2015 18:59)

K tak krásným kočičkám jaké jste si z útulku vzali a udělali tak nejen dobrý skutek,ale a to především dali jste domov dvěma náááádherným kočkám,které u vás budou určitě v krásném domově šťastné.Hodně štěstí,holky!

Re: Gratulace!

(Jarka, 20. 4. 2015 11:32)

Děkujeme moc jsou obě moc úžasné a moc hodne :)