Jdi na obsah Jdi na menu
 


Amálka 08

1. 4. 2018

amalka350.jpgKočka, kastrovaná, nar. 8/2017
Umístění:
dočasná péče Moravská Nová Ves

12.1.2018 - Na zahradě paní Markéty se objevila tato kočička, nikdo ji nehledal a tak zůstala. Dostala jméno Amálka. Je mladá, úžasný mazel, rozumí si úplně se všemi kočkami, s každým si hraje a chceme ji umístit k více kočkám nebo alespoň k jedné, mladé a ne moc klidné, potřebuje se vyřádit. 1.4.2018 - Amálka byla umístěna do Břeclavi, do bytu, ke kočičce.

Další fotky zde.

Amálka byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byli Olina a Milan s kočkami Milčou, Florou a kocourem Maxem. Děkujeme!


Zprávy z nového domova:

2.4.2018
Vážená paní Tomalová,

kočičku jsme včera pustili v koupelně ze které měla přístup na chodbu a ložnice a první kočičku jsme nechali v obýváku a kuchyni. Prvních pět hodin jsme kočičku nechali v klidu, po čase vylezla z přepravky a schovala se za čelo postele. Odpoledne jsme si sedli na postel a sama za námi přišla, takže aklimatizace byla tak o týden rychlejší než u naší první kočičky, kterou jsme si vzali polodivokou z ulice.

Večer jsme pustili kočičky k sobě, Amálka je úplně zlatá hodná kočička! Naše na ní syčela, tak jsme je na noc nechali zvlášť a dnešek už vypadá dobře, jsou spolu v klidu v jedné místnosti a chvílemi to vypadá, že si začnou spolu hrát. 

Za kočičku děkuji, je vážně zlatíčko a za dva týdny se ozvu jaké děláme pokroky.

Mějte se hezky a pěkný zbytek svátků, P.


amal2.jpg26.4.2018
Dobrý večer,

chtěla jsem vám poslat pár fotek Amálky s naší první kočičkou. Během prvních pár dnů se skamarádily a teď po měsíci jsou věrná dvojka. Naše kočička se díky Amálce přestala nudit, čůrat po bytě a je o hodně spokojenější, moc vám za Amálku s přítelem děkujeme!

 

 

 

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář