Jdi na obsah Jdi na menu
 


Amanda 03

2. 11. 2022

a3.jpgKočka, kastrovaná, nar. 9/2021
Umístění:
depozitum Hodonín I.

15.7.2022 - Přijali jsme černou kočičku, která se už druhý týden zdržuje na Jiráskově ulici v Hodoníně. Nikomu v okolí nepatří, oznamovatelka ji krmila, kočka se ji snažila dostat přes plot na jídlo, ale má psa. Hledáme majitele pomocí vyhlášení na FB. 21.9.2022 - Amanda byla dnes na operaci kýly, přitom se musela odstranit slezina, která byla zvětšená, přirostlá k břišní stěně. 22.10.2022 - Amanda je v pořádku a může do nového domova! Je to krásná černá kočička, k člověku velmi mazlivá, rána spinká na klíně a tulí se k člověku. Ale s kočkami moc nevychází, některé dokonce i šikanuje. Domov hledá jako JEDINÁČEK, pokud by nebyla celé dny sama (pracujete z domu nebo jste v důchodu) může to být i do bytu, jinak raději do domku s možností chodit na zahradu. 2.11.2022 - Amanda dnes odjela do ného domova, do Tvrdonic, do domku se zahradou, kde ji čekají děti a bude rozmazlovaným jedináčkem.

Další fotky zde.

Amanda byla  adoptována na dálku - na veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v depozitu přispívali Šumberovi & kočky Matylda a Mína, kocouři Šmudlík, Ferda, Ondrášek, Béďa a pejsek Gerry. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

amanda.jpg28.11.2022
Dobrý den,
Amanda si zvykla bezvadně. První dny byla mírně bojácná, ale dnes už ji doma nerozhodí skoro nic, zdá se mi, že je u nás spokojená. Už chodí i na zahradu občas, jen myš zatím žádnou neulovila. :-)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář