Jdi na obsah Jdi na menu
 


Andělka 05

11. 9. 2020

andelka.jpgKočka, nar. cca 2017
Umístění:
depozitum Hodonín I.

26.8.2020 - Ve Strážnici na ulici B. Hrejsové se už několik dní zdržovala tato kočička. Bylo nám nahlášeno, že pravděpodobně je březí. Kočku jsme dnes přijali, ale je "jen" tlustá, pravděpodobně kastrovaná, Pomocí FB a také Městského úřadu ve Strážnici jsme hledali majitele, nikdo se neozval. Dá se předpokládat, že Andělka mohla být nechtěným dědictvím a někdo ji nechal na ulici, jinak není možné, aby se majitel neozval. 11.9.2020 - Dnes odjela Andělka do nového domova, prakticky ke své nálezkyni, paní, která nám opuštěnou Andělku nahlásila, do Strážnice, do rodinného domku, kde Andělku čekají tři kočičí kamarádi.

Další fotky zde.

 

Zprávy z nového domova:

20200919_123051.jpg19.9.2020
Dobrý večer,
posílám fotečky Andělky z nového domova. Dnes po týdnu jsme jí dovolili s kočičkama jít konečně ven, vyloženě si to na dvorečku užívala. Teď už spinká v růžovém pelíšku, který si oblíbila. Děkujeme za kočičku.
Hezký večer, někdy se zase ozveme.
Andrea

31.10.2020
Dobrý večer,
posílám pozdrav od Andělky, každý den spinká u nás ve výloze a dělá radost kolemjdoucím ... Chodí se na ni dívat když jdou nakupovat. Jednou už dostala i kapsičku od  kolemjdoucích jako dáreček. Je to fakt zlatíčko. Akorát nevím jak, ale došla na to, že dvorkem umí přeběhnout nějak před barák na ulic, i když jsme v řadovce /kde jsme ji de-facto tehda našli/. Naše kočky to nedělají, tak si musela cestičku najít sama.. Už jsme ji několikrát našli před domem čekat u dveří.. Naštěstí mám home office, tak když ji chvilku nevidím, tak to jdu rychle před barák zkontrolovat. Snad ji to časem přejde. Posílám fotečky, mějte se!
Andrea

dsc01674.jpg14.2.2021
Dobrý den,
Andělka- Coco zdraví ze Strážnice, má se dobře, před měsícem prodělala nějakou virozku a poté měla problém s ťapičkama - asi klouby, ale už je v pořádku a užívá si tepla domova. Když jde ven, tak po minutě už čeká u okýnka  a chce zpátky... Holt zima a mráz není nic pro ni, ačkoliv má barvu snížku. :-) Nejvíc ji baví se vyhřívat v pelíšku na okně nebo na koberečku v koupelně, kde máme podlahové topení. Holt doma je doma.
Zdravíme ostatní kočičky a přejeme jim pevné zdraví
Andrea + Andělka

20210602_103047.jpg24.9.2021
Přikládám pár foteček Andělky /Coco/, která se má moc dobře, přes léto se válela na dvorečku a ted už spíš zazimovává a vyhřívá se pěkně doma v teplíčku. :-)
Andrea

25.9.2022
Dobrý den,
dlouho jsem neposílala fotky Andělky /říkáme jí Coco/, přikládám nejnovější ... Má se přenáramně. Včera se koulela u krbu a dívala se na tenis, je to velká sportovkyně, bohužel jen pasivní, po paničce :-) Na zimu je pěkně zakulacená, žádné limity plynu z Ruska si na ni nepřijdou!
Přeji krásnou neděli
Andrea

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář