Jdi na obsah Jdi na menu
 


Artemis - Missy

10. 3. 2014

pc210037.jpgKočka, nar. 8.6.2013

Missy je drobná kočička. Jedním z koťat ,které se našli pohozené po burze zvířat,
Kočička je nejmenší a moc mazlivá. Ráda si hraje a pokouší své sourozence. Miluje blízkost člověka. nejradši odpočívá v peřinách kde se schoulí do klubíčka a odpočívá. Do nového domova by mohla jít s  jedním ze svých sourozenců nebo podobně starým kotětem. 10.3.2014 byla Artemis umístěna do Brna, do domku ke třem pejskům.

Fotky Artemis z jejího pobytu u nás a z nového domova najdete zde.

Děkujeme MUDr. Daniele Vitouškové & kočkám Jonášce, Danovi a Amince, že ji po dobu jejího pobytu u nás podporovali formou adopce na dálku. Děkujeme!

 


Zprávy z nového domova:


11.3.2014
Dobrý večer, dnes jsme zaznamenali kýžený pokrok, naše pusinka snědla pár granulek, talířek masíčka a pila mlíčko. Taky si už hrála s vyrobenýma hračkama a pilně mapuje pokoj a nahoře pokoj manželův. Tam ji nosíme s celou výbavou na noc, kvůli spaní kluků. Myssi spinká a je schopna přebývat v místnosti s naším starým pejskem, neskonalým dobrákem. Její občasné zasyčení na jeho adresu vyjde do prázdna, protože je hluchý a zajímá ho max. její miska. Kluci po jejím přestěhování nahoru pročichávají detailně pokoj, tak snad si na její"vůni" rychle zvyknou. Jo,taky se vyčůrala do záchůdku. Je to prostě šikulka. Teď leží u manžela na psacím stole, mrská ocáskem a shlíží na zem na Bena v pelechu. Prostě idyla...Tak ještě jednou děkujeme a chlupatý pozdrav od Myssinky.

 

12.3.2014
Dobrý den, Myssi je chytrá, všechno hned pochopí...se starým Benem už si očichávají čumáčky a jedli z jednoho talířku. V noci skotačila, sežrala mu seniorské granulky. Vyryla jsem jí drn trávy, s chutí ho okusuje. Koupila jsem jí kšírky, brzy půjdem na výlet do zahrady.... brzy pošlu fotky. 

 

19.6.2014
Misinka je zlatíčko měkoučké mazlivoučké, ale i čertík. Je velmi vnímavá, snadno se učí, co se smí a nesmí, stačí být trochu důsledná. Ještě máme problém s posledním, třetím pejskem-pekinézem, ten ji zatím nemusí. Je strašně tvrdohlavý, takže to asi bude trvat déle. Určitě to ale zvládneme. Už jsem docílila, že Misinka chodí spát ve stejnou dobu, jako já a nerejdí po pokoji. Dokonce přijde ke mně do postele a mazlí se na dobrou noc...No prostě je to miláček. Mějte se hezky a patří vám velký obdiv, jak se o ty broučky staráte. J.K.


27.12.2014
Dobrý den, mám se tady dobře, akorát mi umřel nejstarší kamarád. Válím se, kde chci a to, co se mi líbí, to si beru na hraní. Někdy mi to ale nenechají a říkají o mně, že kradu. Ježíšek přinesl mně i klukům plno hraček, s některými jsem se fotila. Ještě máme spoustu různých míčků a tak přeju ostatním kočičkám u vás, aby si je brzo někdo vzal domů a pusinkoval je, jako tady mne. Misinka z Brna

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář