Jdi na obsah Jdi na menu
 


Athos 02 a Plaváček

27. 4. 2024

mensi.jpgKocour, kastrovaný, nar. 4/2021
Umístění:
depozitum Hodonín II.

10.8.2021 - Dnes jsme přijali dvě vyděšená koťata, která nám přivezl oznamovatel s tím, že je odchytil v Dubňanech u garáží (křižovataka Palackého, Husova, směr sběrný dvůr). Tři koťata tam někdo od garáží vyháněl a nějací výrostci se snažili trefit do ně palicemi. Oznamovatel výrostky odehnal a podařilo se mu dvě vyděšená koťata odchytit, třetí tam bohužel někde zůstalo, ale podařilo se ho později odchytit a už jsou u nás všichni tři. Jsou to kocourci - černý Athos, černobílý s knírkem Porthos a druhý černobílý Aramis. Během tří týdnů je to už třetí příjem koťat z Dubňan, vždy celého vrhu! 26.1.2024 - Athos je krásný kocourek, milý a mazlivý, dobře vychází i s kočkami a v novém domově by měl mít kamaráda nebo může odejít s některým od nás. Jeho sourozenci domov našli, Athos čeká na svůj nový domov už 2,5 roku.  27.4.2024 - Athos odjel do nového domova společně se svým kamarádem Plaváčkem, do Hodonína, do bytu se zasíťovaným balkónem.

Další fotky zde.

Athos byl adoptován na dálku - na krmivo přispíval kocour Čertík. Děkujeme!

Athos byl adoptován na dálku - na veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v depozitu přispíval kocour Čertík. Děkujeme!

mensi.jpgKocour, kastrovaný, nar. 4/2022
Umístění:
depozitum Hodonín II.

23.5.2022 - Oznamovatelka nahlásila, že v areálu firmy v Hodoníně spadlo ze střechy kotě, okapem se dostalo do kanálu a teď je ho slyšet jak tam naříká. Doporučili jsme přivolání hasičů. Ti hned přijeli, kanál otevřeli, zpřístupnili, ale kotě se jim nedařilo vyprostit, vystrašené couvalo dál a dál, hlouběji dovnitř. Když jsme přijeli na místo, viděli jsme že kočičí matka stojí opodál, čeká a na kotě volá. Napadlo nás přivést sebou dřevěný žebřík a spustili jsme ho dolů v naději, že by, až bude klid, se kotě mohlo pokusit vyšplhat a nebo se po něm dostane dolů kočičí máma. Na dno kanálu jsme dali vodu a krmení. Bohužel nepodařilo se, druhý den bylo kotě stále uvnitř. Přemýšleli jsme co dál a napadlo nás koupit maličký sklopec a umístili ho na dno kanálu. Povedlo se! Dnes jsme kotě dostali ven, velmi vyděšené, podchlazené, promáčené a vyčerpané. Vypadalo to dost špatně ... Hned jsme sušili fénem, masírovali, dali nahřívací dečku, do tlamičky pomocí stříkačky roztok glukopuru. A podařilo se! Je to kluk, hrdina, dostal jméno Plaváček. 14.3.2024 - Plaváček je úžasně milý, mazlivý, hravý a zvědavý kocourek a přesto čeká na svůj nový domov už 2 roky! Nový domov hledá u kočičího kamaráda. 27.4.2024 - Plaváček odjel do nového domova společně se svým kamarádem Athosem, do Hodonína, do bytu se zasíťovaným balkónem.

Další fotky zde.

Plaváček byl adoptován na dálku - na krmivo přispívali Petra, Maruška a Danielka a kočičáci Nikiček, Nelička, Ibišek a Mini. Děkujeme!

Plaváček byl adoptován na dálku - na veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v depozitu přispívala Regina + kocourek Monty a kočička Meggie. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

27.4.2024
Oba leží v rohu na sobě. Mají tu záchod i fontánu a kousek od nich je i jídlo. Dala jsem jim to tak ať se cítí víc v bezpečí.

29.4.2024  
Dobrý den, podávám hlášení. Tak kluci jsou přes den zatím schovaní, aspoň co mamka byla doma. V noci ale běhali a dělali blbiny. Jídlo zatím nic, aspoň teda ne kapsičky. Ale čurali do záchůdku. Tak snad už brzo vylezou i ve dne. Mamka na ně mluví tak ji aspoň slyší.

3.5.2024  
Dobry večer,
kluci no přes den zalezení ale v noci už řádí, už zhodili květináč, hrají si s balónkama. Ale už papají takže super. No a Plaváček teda ještě má strach, ale Athos už když si ho mamka vezme do ruky tak se mazlí a vrní sice chvilku a pak zase uteče a zaleze, ale už je pokrok mam radost. Zítra tam jedeme tak uvidím.

4.5.2024
Dobrý den,
Athos úžasný, vidím ho po týdnu a pokrok velký, ještě nepřijde sám, ale když si ho vezmeme tak je to mazel. Plaváček se zatím mazlit nechce.

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář