Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bája

11. 11. 2019

baja300.jpgKočka, kastrovaná, nar. 7/2016
Umístění:
depozitum Hrušky

Kočičky Bája a Didi byly nalezeny v bytě v Hodoníně, který museli opustit feťáci a neplatiči. Odstěhovali se a kočičky tam ponechali. Bája je mazlivá, úžasná i k dětem, ale nemá ráda ostatní kočky.
7.3.2017 - Bája byla umístěna do Břeclavi, do bytu, jako jedináček.
15.3.2017 - Bája byla vrácena zpět a hledáme ji  znovu nový domov.
2.11.2017 - Bája byla umístěna do Břeclavi, do bytu, jako jedináček.
8.10.2019 - Bája je opět zpátky u nás ...
V novém domově č.2 si majitelka pořídila miminko, rozešla se s přítelem, dvakrát se stěhovala - a to vše Bája těžko nesla a začala čurat mimo WC. Bája je nešťastná, nemá ráda kočky a tak musí být zavřena v ložnici. NALÉHAVĚ JÍ HLEDÁME DOMOV, UŽ TEN OPRAVDOVÝ A TRVALÝ, bez koček, pes nevadí, pokud budou v rodině i děti, měly by být už starší.

11.11.2019 -  Bája byla umístěna do Tišnova, do bytu, jako jedináček. 

Další fotky zde.

Bája byla adoptovaná na dálku - její adoptivní rodinou byla Karolína Rachvalová. Děkujeme!

 

 

Zprávy z nového domova č.1:

13.3.2017, SMS zpráva po 6 dnech:
Dobrý den,
bohužel vám musím Báju vrátit, zničila žaluzie a mamka, která často hlídá malou hrozně nadává. Je pro mě důležitá rodina a ti jsou z Báji nešťastní. Nezlobte se je úžasná, ale nechci se hádat s rodinou. Můžu vám ji ve středu dovézt domů....
Opravdu mě to mrzí, je hodná, ale rodiče jsou rodiče, Nechci se s nima hádat. Sice bydlim sama, ale mamka je často u nás.

Co k tomu říct ... Jsou různé rodiny a různé vztahy mezi jejich příslušníky, to nám nepřísluší soudit. Ale pokud je máte podobné, jako maminka malé holčičky, poraďte se nejdříve s babičkou, zda by jí nevadilo, když si do své domácnosti pořídíte kočku. Jinak je totiž nezodpovědné, takto stresovat kočku, převážet ji do nového domova a po týdnu zpět do depozita. Když Báju maminka i s holčičkou přivezli zpět do našeho depozita, malá se pochlubila, že za kočičku dostane nového plyšáka ... :-(

 

baja300.jpgZprávy z nového domova č.2:

6.11.2017
Díky dobrým lidem v útulku Kočky SOS Hodonín, jsme měli možnost dostat úžasnou kočičku Báju, kterou jsme si s přítelem zamilovali od prvního okamžiku.
Bája nám vnesla do domova spoustu energie a lásky. Velké díky patří paní Šímové, od které jsme si ji převzali a která nás poučila, jak s Bájou zacházet a přistupovat k ní.
Bája je hodně mazlivá a hodná kočička. Dveře jsou její nejoblíbenější a dokonce si je umí sama otevřít skákáním na kliku :-)

 

b2.jpgZprávy z nového domova č.3:

11.2.2020
Dnes jsou to 3 měsíce, co jsme si domů přivezli Báju, kočičku, která byla už 2x adoptovaná a vrácená. Je to zlatíčko. Ještě stále ladíme zdraví, přišla o většinu zubů a má vleklé zažívací potíže, i přes to si užívá si života a lumpačí. Ví, že je konečně doma ♥

Další fotky zde.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Lidská hloupost je neomezená

(Daniela se svou kočkopartou, 17. 3. 2017 8:40)

Nechápu,ale jak jste napsali nepřísluší nám hodnotit situaci.Jen si myslím,že žena která má již své dítě a je stále"pod pantoflem" své matky je svým způsobem k politování.Není správné,že Bájinka musela absolvovat tento stres,byla vystavena pro ni mnohému nepříjemnému,přesto i tak zůstala jak píše paní skvělá kočička,ale je dobře že je od takových lidí pryč.Lidé co lpí na věcech-neživých věcech,majetku a dalších nicotnostech a vyberou si zvíře jen jako hračku(pro malou),takovým patří na....!Bájinka je krásná a určitě brzy někomu padne do oka a ještě lépe do srdíčka a ten jí dá trvalý krásný domov!Moc ti to Báji přeju já, i celá moje maxikočkoparta

Vše je o přístupu

(Markéta, 17. 3. 2017 7:48)

Pokud si beru zvíře a zvlášť když je to kotě nebo štěně musím počítat s tím, že mi asi něco zničí. A buď to riziko podstoupím nebo ne.
Paní asi bude chudák závislá na hlídání své matky a nechce riskovat, že jí třeba řekne, že už nepřijde. Nebo jí žaluzie v bytě (možná celé vybavení) zaplatili rodiče a tak je teď matka celá hotová, že je kočka ničí. U nás má taky babička když přijde pořád řečí, že je z obyváku kočičí pokoj. Ale nám je to jedno, všechno jsme podřídili kočkám a to i mamka, která se zvířat bála. Občas něco provedou, ale stejně je milujeme. Věřím, že se pro Báju najde brzo ten správná domov.

Bája

(Zdenka, 16. 3. 2017 22:25)

Mám pocit ,že maminka holčičky se chová tak trochu jako nesvéprávná a je pod velkým vlivem své matky.Koťátka nejsou bohužel plyšová zvířátka,ale živí tvorové,někdy až moc.Jsou prostě jako děti.Máme doma Olivku a Datličku dva měsíce a jsou to stejně staré kočičky jako Bája,také zničily žaluzii,houpou se na zácloně,schazují květináče nebo z nich vyhrabávají hlínu a dělají spoustu dalších lumpáren,ale nikdy bychom je nevrátili.Jsou to naše zlatíčka.Koťátka jsou už tak nějak od přírody hravá. Je dobré si o zvířátku,které si chci pořídit něco přečíst .Přejeme Báje novou rodinu,která ji bude milovat.

Bája

(Šárka, 16. 3. 2017 16:09)

Chudák kočička, tohle je vážně zvrhlé, když to ještě učí dítě, že je takové chování normální. Moje Rozárka vesele shazuje květináče a ještě se v tom rozsypaném nadšeně válí, protože je to velká zábava a nedala bych ji nikomu za nic na světě. Naopak ji nechám, ať si to užije, když se jí to tak líbí.
Doufám, že Bája najde novou rodinu, kde ji budou mít rádi. Někteří lidé by měli asi zůstat jen u těch plyšových zvířátek.