Jdi na obsah Jdi na menu
 


Balbína

21. 3. 2017

balbina300.jpgKočka, kastrovaná, nar. 4/2016
Umístění:
depozitum Hodonín I.

Balbína se potulovala vyhladovělá u večerky ve Strážnici, podobně jako Melichar (že by sem kočky někdo přivezl?). Zatím je v karanténě a odpočívá. 11.1.2017 Balbína je zdravá, kastrovaná a může do nového domova. Nemá ráda větší skupinu koček, jednu klidnou kočku ale určitě snese nebo může být také jedináček. 21.3.2017 Balbína byla umístěna do Brna, do domku jako jedináček.

Další fotky zde.

Zprávy z nového domova:

21.3.2017
Vážená paní Tomalová,
Balbínka je v pohodě. Dělá si průzkum. Je fascinovaná výhledem přes velké skleněné dveře na terasu – zeleň a ptáčci ... Jsem zvědavá na první noc.
Děkuji a mějte se.
P.

2.4.2017
Vážená paní Tomalová,
tak Balbínka, troufám si říct, má krásný nový domov. Je spokojená, čistotná, zvykla si už na náš domek a každý den dělá větší a delší průzkumy v blízkém okolí. Má nového kamaráda sousedovic zrzavého kocourka. A vůbec není bázlivá. Submisivní je spíše ten kocourek.Manžel i moje dvě děti ji přijali za svou.
V rámci stravy je stále taková přižíravá. Ráno ji dám čerstvé granule, ale moc je nejí. Má ráda masíčko. Už dostala jak syrové tak vařené. A dávám ji i vývar. Vodu pije hlavně z nerez misky. Ostatní umělohmotné misky skoro ignoruje.
Jsem moc ráda, jaká je. Mám nový obývák a zatím nikde neudělala žádnou kalamitu (ani nepotrhala drahou záclonu, ani neudělala nikde loužičku či hnědé překvapení). Už se to učí dělat venku. Takže její záchůdek je skoro nepoužitý.
Ráda kouká z okna. Ale teď už je (od včerejška) skoro celý den venku s námi na terase. Nebo se někde toulá a potom zase přiběhne.
Jsem šťastná, že ji mám. Je to zlatíčko, mazílek.
Děkuji Vám, že jste mě navigovala ke správnému výběru. Ať se daří.
P.

balbina350.jpg1.5.2017
Vážená paní Tomalová,
tak Balbínka se stala právoplatným členem naší rodiny. Jsem ráda, že ji manžel přijal, jak už jsem psala. Je to jeho holka. Je spokojená, živá, hravá, mazlivá, dělá průzkum prostředí v domečku i venku. Přítel zrzek je na naší zahradě snad každý den.
V rámci hygieny je vše ok. Domácí toaletu už skoro nepoužívá. V rámci jídla preferuje vařené maso. Občas dostane syrové. A granule ji také občas změkčuji kapsičkami s želé.
Mám v plánu ještě pořešit něco proti klíšťatům. Váha se jí ustálila na 3,3 kg. Sice nepřibírá. Mám teď více pohybu venku. Včera večer honila létající chrousty.
Zdravím, ať se Vám daří. P.

30.12.2017
My máme jednu kočičku od Vás  …milujeme naši Balbínku. A je jí v Brně Slatině moc dobře….

balbika-venku.jpg8.3.2020
Vážení,
posílám foto naší kočičky Balbínky z vašeho útulku. Má 4 roky. U nás je 3 roky. A je jak domácí, tak venkovní. Je to náš rodinný miláček.
Ať se daří, Ivana

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Hodně štěstí

(Daniela se svou kočkopartou, 3. 4. 2017 21:31)

Měj se u hodných lidiček jen a jen krásně,milá Balbínko,je vidět,že Tě mají moc rádi a to je to nejkrásnější!