Jdi na obsah Jdi na menu
 


Barborka 04 a Vivien 03

13. 9. 2023

20230824_162629.jpgKočka, nar. 5/2023
Umístění:
dočasná péče Mikulčice

28.6.2023 - Oznamovatelka z Vacenovic nahlásila, že po bývalých nájemnících zůstali u domu kočka s dvěma koťaty a kocour. Nájemníci tu zanechali také králíčka, tomu se jí podařilo najít domov, ale neví co s kočkami, protože právě odjíždí, tak je nebude mít ani kdo nakrmit ... Kočka i kocour jsou hubení, mají průjem, kočka ač sama odrostlé kotě, má dvě koťata. Kočka Lucka, kocour Honza a koťátka jsou dvě kočičky - Barborka a Vivien. 13.9.2023 - Barborka společně s Vivien odjely do nového domova, do Charvátské Nové Vsi, do domku se zahradou, kde budou mít velkou rodinu a kamaráda pejska.

Další fotky zde.

Barborka byla adoptována na dálku - na krmivo jí přispívala MUDr. Eliška Rampulová s Čičmůnkem. Děkujeme!

Barborka byla adoptována na dálku - na veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v útulku jí přispívala Eliška Rampulová st. se Sofinkou. Děkujeme!

mensi.jpgKočka, nar. 5/2023
Umístění:
dočasná péče Mikulčice

28.6.2023 - Oznamovatelka z Vacenovic nahlásila, že po bývalých nájemnících zůstali u domu kočka s dvěma koťaty a kocour. Nájemníci tu zanechali také králíčka, tomu se jí podařilo najít domov, ale neví co s kočkami, protože právě odjíždí, tak je nebude mít ani kdo nakrmit ... Kočka i kocour jsou hubení, mají průjem, kočka ač sama odrostlé kotě, má dvě koťata. Kočka Lucka, kocour Honza a koťátka jsou dvě kočičky - Barborka a Vivien. 13.9.2023 - Vivien společně s Barborkou odjely do nového domova, do Charvátské Nové Vsi, do domku se zahradou, kde budou mít velkou rodinu a kamaráda pejska.

Další fotky zde.

Vivien byla adoptována na dálku - na krmivo přispívala MUDr. Eliška Rampulová s Čičmůnkem. Děkujeme!

Vivien byla adoptována na dálku - na veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v útulku přispívala MUDr. Eliška Rampulová s Čičmůnkem. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

31.10.2023
Obě koťátka jsou ve svém novém domově necelé dva měsíce. Vivien je nebojácná, zvědavá a hodně mazlivá, takže žádný problem po příjezdu nenastal. Hned se cítila jako doma. Je to malý hladovec, když otevřeme dveře s mističkou, tak už běží a olizuje se. Nezlobí, spinká, papá a přibírá krásně. Baruška se ze začátku trochu bála a byla na všechno více opatrná, nakonec se z ní stal ale velký mazel, který by se nechal celý den jen hladit a tulit. Už se ničeho nebojí a cítí se jako doma. Nezlobí, papá a krásně přibírá taktéž. Holky si spolu přes den i noc moc rády hrajou a provokujou jedna druhou. Máme doma tedy dvě spokojené, zdravé a hravé koťátka, ze kterých máme velkou radost. Jsou to naši miláčci.

8.1.2024
Kočičky se mají dobře, nové fotky v albu.

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

V novém domově

(Simona Nováková, 31. 10. 2023 14:10)

Obě koťátka jsou ve svém novém domově už necelá dva měsíce. Vivien je nebojácná, zvědavá a hodně mazlivá, takže žádný problem po příjezdu nenastal. Hned se cítila jako doma. Je to malý hladovec, když otevřeme dveře s mističkou, tak už běží a olizuje se. Nezlobí, spinká, papá a přibírá krásně. Baruška se ze začátku trochu bála a byla na všechno více opatrná, nakonec se z ní stal ale velký mazel, který by se nechal celý den jen hladit a tulit. Už se ničeho nebojí a cítí se jako doma. Nezlobí, papá a krásně přibírá taktéž. Holky si spolu přes den i noc moc rady hrajou a provokujou jedna druhou. Máme doma tedy dvě spokojené, zdravé a hravé koťátka, ze kterých máme velkou radost. Jsou to naši miláčci.