Jdi na obsah Jdi na menu
 


Barnabášek 06 - domov č.1

16. 2. 2019

imgp8464.jpgKocour, kastrovaný, nar. 7/2018
Umístění:
dočasná péče Mikulčice

21.10.2018 - Dnes večer v Lužicích nalezen kocourek, snažil se dostat do tepla, do hospody. Má 3 měsíce, je zdravý, jen byl hladový. Dostal jméno Barnabášek. 1.2.2019 - Barnabášek je úžasný, krásný a moc hodný. Miluje lidi, děti, zvířata, je převelize umazlený a potřebuje kočičího kamaráda. 16.2.2019 - Brnabášek odjel do nového domova, do Ostravy, do bytu, kde ho čeká kočička a pes.

Další fotky zde.

Barnabášek byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byli Anika a Václav Lauerovi a kočička Pedra.  Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

image5.jpeg24.2.2019
Dobry den,
uz je to tyden, co je Barnabasek z docasky u Jitky clenem nasi party.
Chova se slusne, sproste nemluvi, temer neodmlouva, nepomlouva, nepere se, je hravy a mazlivy, ji vsechno (i to, co puvodne nebylo urcene jemu) - skvela vychova!
Ve stredu jsme byli na veterine, kvuli zhorsene ryme, dostal antibiotika a svete div se, od stredy nepcika sople kudy chodi (a chodi vsude) a uplne prestal vydavat chrcive zvuky. Juchuuuu!!
Nejstarsi clen nasi zvireci party - rotvik Grizzly - Barnabaska prijal okamzite, jelikoz za 11 let uz par prirustku do rodinky zazil.
Zatimco madam Kyra netusila, ze je neco takoveho mozne a tak byla ze zacatku dost vyplasena, volala ‘auuuu’, sycela a mizela do svych tajnych skrysi. Jak pisu, je to tyden. Za ktery si kocicky na sebe trochu zvykly. Kyra necha Barnabase lehnout vedle sebe, dnes jsem je pristihla jak si hraji a dokonce jedli z jedne misky.
Prikladam par obrazku.
Mejte se krasne, brzy opet pisnu, Marina

image12.jpeg21.3.2019
Dobry den,
hlasim, ze se Barnabasek s nasi Kyrou uz szili. Kyra ho pousti na sva oblibena mista a dokonce ho i olizuje, viz foto. Obcas ho vychovava popotahovanim za kuzi na krku a dost casto se tu prohani a provadi jakesi kotrmelce prevzate nejspis z judo.
Nekdy se jim zadari kousky, ktere bychom necekali. Treba minuly tyden rozkousali pojistku na topeni a odvzdusnili jej tak bravurne, ze kdyz sme prijeli na zavolani sousedu, ze jim od nas zateka, nasli sme ty dva jak se na koberci nasaklem vodou uci kraul a vypadali dost spokojene, jakoby to presne takto zamysleli. Nenudime se! :-) Ryma se mu uz nevratila. Takze pristi tyden jde na kastraci a chvili na to na ockovani.
Mejte se krasne a po case se opet ozvu, Marina

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář