Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bellamy

21. 9. 2017

bellamy350.jpgKocour, nar. 4/2017
Umístění:
depozitum Mikulčice

Bellamy je kocourek, kterého našla naše známá vyhladovělého u sebe na zahradě. Když se ptala v okolí, komu patří, tak jí sousedé řekli, že kocourek se tam toulá již několik dní. Po přijetí do depozita byl kocourek velmi unavený a zpočátku jen jedl a spal. Teď už se začíná rozkoukávat a se všemi se seznamuje. Je velmi mazlivý, rád se chová a nevadí mu ani pejsci. Bude moc vděčný za nový domov v domě se zahrádkou a ideálně s nějakým kočičím parťákem. 21.9.2017 - Bellamy odjel do nového domova do Šitbořic, do domku, ke dvěma kocourkům a pejskovi.

Další fotky zde.

 

Zprávy z noého domova:

bellamy200.jpg24.9.2017
Dobré ráno,
posíláme hezký pozdrav z nového domova Belíska. Kocourek se pomalu seznamuje s celým domem, chodí na záchůdek a žere jak malá kyselina :-) Zrovna mně leží v klíně a přede. Na milost ho už vzal starší kocour Matýsek, mladší Čertík kolem něho našlapuje s připomínkou, že je to vetřelec, ale to se poddá.

1.10.2017
Bellamy
je kouzelný kocourek, který pookřál na zahradě při průzkumu terénu spolu s našimi dalšími dvěma kočičáky. Vůbec mu nedělá problémy vracet se domů pro pomazlení a  k plné misce dobrot.  Jeho největším parťákem je pes Bárt,  který mu vždycky přenechá svůj pelíšek.

31.3.2018
Dobrý večer Vám všem , úžasným dámám,
posílám zase několik fotek zrzečka Boba. Už je to půl roku, co se náš domov stal i jeho a doufáme, že se společným soužitím obohacujeme navzájem.

20180328_145339.jpgBob je velký kliďas, který i nadále vychází dobře se  dalšími dvěma kocourky a pejskem.  Menší bitky se jim také nevyhýbají , ale není se co divit, když každý z  nich je  osobnost ...
S příchodem jara se  z Boba  stal  "noční  tulák" s neutuchajícím apetitem k plné misce a povalováním se přes den na gauči. Nevadí mu ani  vysavač, před kterým  hledají úkryt ostatní chlupáči. Je to oddaný kamarád, co nenadělá moc řečí, ale bude sledovat každý váš pohyb.  Náladový mazlík,  co  vymění mou  náruč  za  těsnou blízkost s pacinkou  položenou na mé ruce . Nebojuje  o přízeň, protože ví, že ji má  :-) 
Velký dík za něj ! Srdečně zdravíme.
K. s Bobem, Čertíkem, Matýskem a Bartíkem

21.9.2018
Dobrý den,
Vám všem přejeme s Bobem. Dnes je to právě rok, kdy nam Bobík svou přítomností obohatil smečku i naše životy. Posíláme pár foteček, moc zdravíme a jdem slavit!
Petra+Bob+Čertík +Matýsek

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Krasavec

(H&spol., 22. 9. 2018 23:03)

To je nádherný kocour, ale i ostatní jsou hezci.