Jdi na obsah Jdi na menu
 


Benjamin (02)

2. 3. 2014

dsc_0154.jpgKocour,  kastrovaný, nar. 8/2011

Benjamin je kocourek, který si zažil nejedno dobrodružství a ne zrovna záviděnihodné. Letos v květnu jsme dali na stránky, že kocourek se ztratil paní, která ho vezla na veterinu. Jenže ten se u parku zaběhl a ztratil. Měl původně skončit po kastraci a vyléčení u nás. 
O jeho hledání si můžete přečíst zde.
Jeho život venku však skončil velkým zraněním, utrženou nožkou. Zjistili jsme, že tak chodil no spíše pajdal týden a muselo ho to moc bolet. Jeho zranění bylo opravdu vážné, po operaci, kdy mu byla amputována nožka se u nás léčil. Teď už je v pořádku a velký mazel a jedlík. Jde vidět, že je velký bojovník. Do  nového domova se moc těší.
  2.3.2014 byl Benjamin umístěn do Březiny, do domku se zahrádkou ke čtyřem kočkám.

Fotky Benjamina z pobytu u nás a z nového domova zde.

Děkujeme MUDr. Daniele Vitouškové & kočkám Jonášce, Danovi a Amince, že ho po dobu jeho pobytu u nás podporovali formou adopce na dálku. Děkujeme!

Zprávy z nového domova:

2.3.2014, sms

Dobrý večer, dorazili jsme s Benjaminem v pořádku, byl hodný. Zatím moc díky.

5.3.2014
Dobrý den,
posíláme zprávy z nového domova Benžíka. Je to moc hodný, milý, mazlivý a upovídaný kocourek. Začátek je vždy těžký, ale pomalu si zvykáme. Zatím jej máme odděleně od našich 4 kočiček, ale myslím, že to půjde. Pomalu se rozhlíží po domě, okna a postel mu nejsou cizí. Benžík je na kočky zvyklý, ten je při setkání pozdraví :-), naše jsou zatím zdrženlivé, ale žádná hrůza.  S jídlem nejsou žádné potíže, ale papá jen když jsem u něj, zatím ještě nemá jistotu. Dnes, když jsem byla v poledne doma, tak už ani nechtěl do pokojíku, kde jsme si s ním doposud zvykali. Naše kočičky jsem kromě jedné pustila ven a ti dva se tam kamarádí. Již jsme nafotili pár fotek, některé posílám.Byla jsem překvapená, jak paní Naďa zvládá v bytovce asi 40 kočiček. Některé nás přivítaly přímo u dveří a jiné se přišly podívat až za chvíli. Bylo to opravdu příjemné setkání a kdyby jsme neměli už 5 kočiček, tak Šárka a Rianka byla opravdu úžasné. Kdyby byli všichni lidé takto zodpovědní ke zvířatům, nebylo by potřeba žádných útulků. Zatím se mějte hezky a přejeme mnoho úspěchů v umísťování kočiček.

17.3.2014
Z nového domova vás všechny zdraví Benjamín. Má se určitě dobře, pomalu si zvyká na všechno dění v naší rodině. Naše 4 kočičky ho přijaly výborně, asi pro jeho veselou povahu. I když má hendikep, tak běhá jako blázen po celém domě. Schody, židle, stoly, okna nic mu nedělá problém. Dokonce umí i prosit, sice v sedě, ale vůbec mu nevadí, že chybí nožka. Je také hodně upovídaný, pořád zdraví a volá kočičí a lidské kamarády. A mazlení, to umí pěkně poškrábat, když chce na klín :-). Přinesl do naší hlavně kočičí rodiny velké rozptýlení. Všechny kočky jsou veselejší a hravější. Jediné co neumí je otvírat dveře, tak se učíme :-)). A až bude moci ven bude určitě ještě šťastnější. Zatím se mějte moc pěkně a až bude něco nového, zase se ozveme.
Ben je určitě moc spokojený, jen přemýšlím nad tím, jestli také neměl u vás nějakého kočičího kamaráda a my jsme si je nevzali oba. Ale máme již 5 kočiček a myslím, že to stačí. Ben se již byl podívat i venku a moc se mu tam líbilo. Každé ráno všechny pozdraví a běhá a skotačí jako malé koťátko, vrní a je šťastný, u misek je vždy první a čeká na pohlazení a pochování Jak bude chvilka pošlu pár fotek. Zatím se mějte moc hezky.

2.4.2014
Dobrý den, krásné pozdravy a fotečky posílá z nového domova Benjamín.
Popisovat, že je to hodný, milý a neuvěřitelně upovídaný kocourek již nemusím, protože je to pravda :-))). Má se určitě dobře, již chodí ven a zdržuje se jen kolem domu a je moc spokojený. Domácí kočičky pouštíme ven jen když jsme doma a ony nám pomáhají s venkovními pracemi. Posílám i fotky jeho kamarádů mainský kocourek Kontíček, britka Adélka a venkovní mourovatá Čokynka a Agátka. Pěkně si na sebe zvykly a vyvádí samé kočičárny. Benžik již zkoušel i šplhání po stromě :-)). Našeho rozhodnutí, že jsme si Benžika vzali nelitujeme a přejeme i vám a vaším kočičkám mnoho úspěchů a HODNÝCH lidí. Blanka s kočičí rodinou.

13.4.2014
Dobrý den,
posílám fotku Benjamína, jak se seznamuje s našimi zahradními zvířátky.

22.4.2014
Dobrý den, moc vám gratuluji ke krásnému výsledku z výstavy. Věřím, že jste spokojeni i vy. My jsme tentokrát nemohli přijet, ale mysleli jsme na vás po celou dobu. Umístěným kočičkám přejeme hodné lidičky. Trošku nás mrzí, že noví majitelé vrátili Lolinku a Bertíka (měli jsme jej adopt.na dálku) a nikdo si ty dva nevzal. Ale určitě budou mít také štěstí. Kočičí tlapku posílá Benjamín - má se dobře a mějte se moc pěkně.

18.8.2014
Zdravíme vás všechny :-), posíláme krátkou zprávičku od našeho miláčka Benjamína, kterého jsme příznačně přejmenovali na Žofrého. Myslím, že se má moc dobře. Celý den běhá venku s ostatními kočičími kamarády a jak vidíte na fotkách, dokonce chytá myši. Stále jsem si nebyla jistá, jestli je to jeho práce, ale sám nám to předvedl. Tak že jeho handicap mu v ničem nebrání. Nestihla jsem ho vyfotit, když myšku nesl v tlamičce a potom už si ji nechtěl vzít. Je to opravdu jeho úlovek.
Ještě také podávám zprávu o pěstování šanty, kterou jsem od vás dostala. Pěkně roste v květináči a už hledám místo, kde se bude kočičkám líbit

Moc vás všechny zdravíme a přejeme hodně umístěných kočičáků. Stále sleduji pohyb na vašich stránkách a jsem moc ráda, když si někdo kočičku od vás vezme.
Mějte se moc hezky a někdy zase napíšeme. Za všechny Blanka J.

24.12.2014
Dobrý den,
Benjamín posílá mnoho pozdravů a přání vše dobrého v novém roce.
Posíláme fotky - čepička mu moc sluší, ale opravdu jí nechtěl :-). Pozdravujte také Jasmínku, kterou máme adoptovanou a také Amélii držíme pěsti. I všem ostatním kočičkám přejeme hodné páníčky, i když všichni, kdo fandí vašim stránkám jistě dobře vědí, že u vás se mají také skvěle.
Krásný vánoční čas a mnoho úspěchů v novém roce přejí J. a pět kočičích kamarádů.

31.3.2015
Dobrý den do Hodonína, posíláme pozdravy z Březiny, kde již více jak rok bydlí černý třínohý kocourek Benjamín, nyní příznačně Žofré. Má se skvěle, naše 4 kočičky si ho oblíbily pro jeho přátelskou povahu. Vyvádějí spolu různé kočičárny až se někdy divíme :-))). Dokonce ani žebřík pro něj není překážkou, nahoru na střechu a trochu opatrněji dolů. Venku se mu moc líbí, kolem domu přes potok a pak zase na lavičku kde se vyhřívají na sluníčku. Jaro působí asi na všechny, když je pěkně tak ven a pokud je zima tak leží za oknem na škrabadle. Na chování moc není, ale na zemi je mazleníčko nejlepší, spokojeně vrní a drží si ruku a chce stále hladit.  Posílám fotku jak si hoví na skříni.
Mějte se moc pěkně a přejeme hodně úspěchů v kočičím podnikání. Blanka Janíčková s kočičími kamarády.

14.8.2015
Dobrý den,
balíček s kalendáři a hrníčky dorazil v pořádku. Mimochodem hrníčky jsou moc pěkné a kalendář ještě nemám prolistovaný. A až začnu určitě mi bude pomáhat kocourek Benjamín (Žofré), který vás všechny moc pozdravuje a vzkazuje, že se má moooooooc dobře.
Vaše stránky stále sledujeme, je nám moc líto kocourka Timmyho a musím přiznat, že by mne to vůbec nenapadlo, co se může stát. Ještě nebyl chudák zvyklý a tak chtěl utéct.
Všem kočičkám a koťátkům přejeme nové a hodné páníčky, i když víme, že u vás se mají skvěle. Posíláme mnoho pozdravů a fandíme vám.
Blanka Janíčková s kočkami Žofré, Kontíček, Adélka, Čokinka a Miška.

1.5.2016
Dobrý den,
tohle opravdu nešlo neposlat. Zdraví vás všechny Benjamín a vzkazuje, že lépe se opravdu nemohl mít. A jak mu to sluší v těch kytkách :-). Všechny vás moc zdravíme, Blanka J. a již sedm kočiček.

ben400.jpg

 

 

 

 

 

 

Děkujeme za nádherný jarní pozdrav!

Fotky Benjamina z pobytu u nás a z nového domova zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Nádherní miláčkové

(Daniela Milotice a nyní už 11kočiček!, 6. 5. 2016 21:39)

Benjamínku,jsi krasavec a to čím dál tím větší,stejně jako tvoji kočkokámošové.Máte krásný domov stejně jako ti naši miláčkové,moc vám ho přejeme a moc vás všechny pozdravujeme!Jen tak dál!Hodně zdravíčka všem a krásné jaro(a nejen to!)

Jarní pozdrav

(H&spol., 6. 5. 2016 21:34)

Benjamin je nádherný, má luxusní srst a jarní fotky jsou moc hezké. Ostatní kočky vypadají taky dobře. Gratuluji k takové smečce.

Dík paní Blance!!

(Mirka L., 2. 5. 2016 19:34)

Velký dík paní Blance za její široké srdce a lásku,kterou dává svým kočičkám.
Benjamin v jarní trávě je skvostný a je vidět, že se má moooc dobře a to je pochopitelně DOBŘE!
Krásné jaro a dlouhý spokojený život přejí
Mirka a kočičky Páťa,Zuzi,Čiki,Šedík.

Benji,je frajer!

(Daniela se svými sedmi kočkoláskami, 26. 12. 2014 8:08)

Osobnost sama a krásný kus kocouřího frajera=Benjaminek!Hodně zdraví!

Úžasné

(H. & spol., 19. 8. 2014 10:02)

Benjamin-Žofre vypadá skvěle! I ostatní kočky jsou nádherné.

Benjamin

(Eva, 17. 3. 2014 17:05)

To je opravdu krásné, chudák, tolik stresu a strachu zažil a teď našel krásný domov. Kdyby se tak měly všechny kočky... Hodně štěstí Benjamínku.

Benjaminek

(Daniela, 3. 3. 2014 20:11)

Ze všech umístěných kočiček k hodným lidem,kteří se rozhodli z dobroty svého srdce dát domov opuštěným kočičkám,mi obvzláště udělá obrovskou radost,když si někdo vezme,stará se, a miluje kočičku,nebo kocourka s handicapem,jako je tomu u Benjaminka.
Určitě nebudou litovat,Benjaminek je nádherný a určitě bezproblémový kocourek a zaslouží si po přestálých hrůzách už jen krásný život.Moc mu to přeji a velmi za něho děkuji.
Daniela se svými kočičími miláčky

Benjamín

(Neuvedeno, 10. 2. 2014 18:40)

Chudáček ten musel bojovat o život hlavní je že to přežil