Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bernard a Bastien

12. 1. 2024

mensi.jpgKocour, kastrovaný, nar. 8/2023
Umístění:
dočasná péče Mikulčice

14.9.2023 - Ozvala se nám seniorka z Boršova, že jí na zahradu kočka přinesla čtyři koťata a ona si už neví rady, protože letos už jí někdo hodil přes plot dvě větší koťata o která se stará ... Kočku i s koťaty jsme přijali k nám a u u koťat, která u paní zůstávají jsme domuveni na kastraci. Kočičí máma dostala jméno Bertička a koťata jsou Brambůrka, Beatrice, Bastien a Bernard. 14.11.2023 - Bernard je z těch dvou zrzavých kluků ten kulatější. Miluje jídlo a nedá pokoj, dokud se nenacpe k prasknutí. Proto má taky věčně špinavý nos. Je bezvadný, kontaktní a správňácký kočičí kluk, který lítá a řádí s ostatními kočičími kamarády a nevadí mu v tom ani ten jeho velký pupík. Má rád lidi, kočky, psy - nevadí mu nic. Jediné, co by nerad, tak aby byl sám. Do nového domova může s kamarádem, kterého zná nebo s některým ze svých sourozenců. 12.1.2024 - Bernard a Bastien dnes odjeli do společného domova, do domku se zahradou v Rohatci.

Další fotky zde.

Bernard byl adoptován na dálku - na krmivo mu přispívala Michaela Valová. Děkujeme!

mensi.jpgKocour, kastrovaný, nar. 8/2023
Umístění:
dočasná péče Mikulčice

14.9.2023 - Ozvala se nám seniorka z Boršova, že jí na zahradu kočka přinesla čtyři koťata a ona si už neví rady, protože letos už jí někdo hodil přes plot dvě větší koťata o která se stará ... Kočku i s koťaty jsme přijali k nám a u u koťat, která u paní zůstávají jsme domuveni na kastraci. Kočičí máma dostala jméno Bertička a koťata jsou Brambůrka, Beatrice, Bastien a Bernard. 14.11.2023 - Bastien je z těch dvou zrzavých kluků ten ušatější a hubenější. Je oproti bráchovi Bernardovi maličko mírnější povahy, ale to neznamená, že se neumí hrát a pořádně si zařádit. Je to milý kočičí kluk a mazlík. Může do domova k dětem, ke psům, ale hlavně alespoň s jedním kočičím kamarádem nebo s někým ze svých sourozenců. 12.1.2024 - Bernard a Bastien dnes odjeli do společného domova, do domku se zahradou v Rohatci.

Další fotky zde.

Bastien byl adoptován na dálku - na krmivo mu přispívala Michaela Valová. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

14.1.2024
Dobrý den,
v pátek jsem si přivezla kocourky Bernarda a Bastiena z Mikulčic od paní Rampáčkové.
Převoz byl úplně v klidu, oba brášci se ani jednou neozvali. Doma si všechno očichali a hned se zabydleli. Ani první noc nebyl problém, spali mi u hlavy, a Bernard předl jak kolovrátek. Na pejska už si zvykli, ještě nás čeká seznamování s naším rezidentním kocourem, ale to má čas.
Moc Vám za ně děkuji a přeji pěkný den!
Martina

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář